2014-09-23 15:31:05
Φωτογραφία για Τρικαλινή φουρνάρισσα δεν … «έψησε» καλά την αγοραπωλησία βρέφους
Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Τρικάλων υπόθεση που απασχολούσε εδώ και μέρες την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr μια Τρικαλινή φουρνάρισσα ετοίμασε την αγοραπωλησία βρέφους.

Όμως μια πληροφορία στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, έφερε τους Αστυνομικούς να παρακολουθούν επί μέρες μια νεαρή Βουλγάρα που ήθελε να πουλήσει το μωρό της.

Ζευγάρι Αστυνομικών προσποιήθηκε ότι θέλει να αγοράσει το βρέφος, με την Βουλγάρα μάλιστα να ισχυρίζεται στο «ζευγάρι» πως μπορεί να φέρει 3 μωρά και να διαλέξει το «ζευγάρι» πιο θέλει να αγοράσει Το «ζευγάρι», εμφανίστηκε σε ραντεβού με την Βουλγάρα σε ιατρείο Τρικαλινού Γιατρού όπου θα γίνονταν ιατρικές εξετάσεις στο παιδί και εκεί επενέβηκαν οι Αστυνομικοί.

Η υπόθεση της επιχειρούμενης αγοραπωλησίας του βρέφους, δείχνει από τα πρώτα στοιχεία πως είχαν ρυθμιστεί μέσω και Τρικαλινού Συμβολαιογράφου, όλες οι διαδικασίες «νομιμοποίησης» της απόκτησης του βρέφους…

Για την υπόθεση αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας, που θα αποκαλύψουν τον ρόλο που είχε στην υπόθεση ο κάθε εμπλεκόμενος…
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ