2014-09-23 21:36:12
Φωτογραφία για Τα «κέρατα» πασίγνωστης τραγουδίστριας... Ο αγαπημένος της, της τα φοράει και δεν ντρέπεται [photos]
Καρδιά αγκινάρα φαίνεται πως έχει ο... φωτογράφος Φρανσίσκο Καροζίνι, πρώην (;) αγαπημένος της Λάνα Ντελ Ρέι. Τι κι αν πριν δύο εβδομάδες εθεάθη σε γνωστό εστιατόριο να ανταλλάσσει καυτά φιλιά με την Αμερικανίδα τραγουδίστρια; 

Ο Καροζίνι εμφανίστηκε στο ίδιο μαγαζί με διαφορετική συντροφιά αυτή τη φορά που δεν είναι άλλη από την αδερφή της εκκεντρικής τραγουδίστριας Ρίτα Όρα, Ελένα Σαχάτσιου.

Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα αποδεικνύουν πως κάτι περίεργο συμβαίνει μεταξύ Καροζίνι και της μάνατζερ Σαχάτσιου, καθώς οι δυο τους αγγίζονταν και πειράζονταν συνεχώς αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Η Λάνα δεν φάνηκε στον ορίζοντα και οι κακές οι γλώσσες έδωσαν και πήραν.

Πάντως ο Ιταλός φωτογράφος δεν φαίνεται να έχει και ιδιαίτερη έμπνευση καθώς δεν είχε το τακτ ούτε εστιατόριο να αλλάξει για να βγάλει έξω τη νέα του κατάκτηση. Ίδια περιοχή, ίδιο μαγαζί και ίδιες κινήσεις. Καμία πρωτοτυπία ο κύριος. Η Λάνα από τη μεριά της δεν έχει εμφανιστεί πουθενά από την τελευταία φορά που εθεάθη με τον Καροζίνι, ενώ λίγες μόλις ώρες πριν τη δημοσίευση των εν λόγω φωτογραφιών, είχε ακυρώσει την περιοδεία της για λόγους υγείας.

Το συμπέρασμα λοιπόν είναι πως το κέρατο δεν κάνει διακρίσεις. Ελπίζουμε τουλάχιστον η ταλαντούχα Λάνα να το γυρίσει σε δημιουργία και να γράψει ωραία τραγούδια για τον… χαμένο της (κυριολεκτικά και μεταφορικά) έρωτα.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ