2014-09-23 22:18:15
Φωτογραφία για Tελικά όντως παίρνουν 500 ευρώ το μήνα Καραβάτου-Κατσούλης;
Ζευγάρι στη ζωή, εσχάτως και στην τηλεόραση, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης μιλούν για την πρώτη μεταξύ τους τηλεοπτική συνεργασία, για την αμοιβή τους, αλλά και για τα μελλοντικά σχέδιά τους. Διαβάστε τί είπαν.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό People, το ζεύγος Κρατερού Κατσούλη και Κατερίνας Καραβάτου δίνει τη δική του απάντηση στη φήμη που κυκλοφόρησε ότι αμείβονται με 500 ευρώ ο καθένας για την παρουσίαση της τηλεοπτικής τους εκπομπής "Στα Καλά Καθούμενα". «Σκεφτήκαμε ότι παίρνουμε πάρα πολλά και τους πιάσαμε κορόιδα... Μα... γελάσαμε. Δεν ξέρω, ρε παιδάκι μου, γιατί λέγονται τέτοια πράγματα», σχολιάζει σχετικά η Κατερίνα Καραβάτου, ενώ Κρατερός Κατσούλης συμπληρώνει: «το σχόλιο από μόνο του δεν χρειάζεται σχολιασμό, αυτοαναιρείται».

Ο ηθοποιός ξεκαθαρίζει ότι αρχηγός στην εκπομπή είναι η γυναίκα του, ενώ εκείνη παραδέχεται ότι, παράλληλα, διερευνά το ενδεχόμενο της συμμετοχής της στο "Dancing With the Stars". «Πράγματι έχω συζητήσει, αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμη σε κάποια απόφαση», λέει η Κατερίνα Καραβάτου.


Η παρουσιάστρια δεν αποκλείει επίσης το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα δεύτερο παιδί: «Πριν, δεν ήμουν έτοιμη για ένα δεύτερο παιδί, τώρα είμαι πολύ πιο θετική σε αυτό. Αισθάνομαι πολύ πιο κοντά στην ιδέα ενός δεύτερου παιδιού, όχι όμως για να έχει παρέα η Αέλια, όπως είθισται να λέγεται. Θα θέλαμε, απλά, να κάνουμε άλλο ένα παιδάκι».

Τέλος, για τον αυξημένο ανταγωνισμό στη μικρή οθόνη, ειδικά τώρα που είναι αρχή της σεζόν, ο Κρατερός Κατσούλης δηλώνει: «Δεν είναι πόλεμος, ούτε στίβος η τηλεόραση. Είμαστε επαγγελματίες, που κάνουμε μια δουλειά όσο καλύτερα μπορούμε. Το ότι θέλω να είμαι πρώτος δεν σημαίνει ότι θέλω ο άλλος να βρεθεί στο χαντάκι. Η διάθεση των ανθρώπων να είναι ανταγωνιστικοί έχει να κάνει με το χαρακτήρα τους και όχι με την τηλεόραση. Ο θεατής έχει την επιλογή να δει αυτό που του πάει καλύτερα. Τόσο απλά. Επίσης, όποιος άνθρωπος έχει ως κίνητρο ενεργοποίησής του το να είναι καλύτερος από τον άλλο, και όχι όσο καλύτερος μπορεί ο ίδιος, δεν υπάρχει περίπτωση να πάει μπροστά».

Πηγή: loveradio
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ