2014-09-23 22:45:36
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ... ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ Η ΤΣΣΚΑ!
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκλεισε την άμυνά της στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό ήταν αρκετό για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, η οποία σε αντίθεση με το "Nick Gallis Cup" που ο Έλληνας τεχνικός δεν είχε Τεόντοσιτς στη διάθεσή του, να πάρει τη νίκη με 77-72 κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο «Gloria Cup», στο οποίο συμμετέχει και ο Ολυμπιακός.

Ο Ερυθρός Αστέρας έκανε καλύτερη εκκίνηση στην αναμέτρηση, με αποτέλεσμα να... εγκλωβίσει την ΤΣΣΚΑ στον ρυθμό του και να κλείσει το πρώτο δεκάλεπτο έχοντας προβάδισμα δέκα πόντων και το 13-23. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του Ιτούδη ανέβασε στροφές, βελτίωσε την άμυνά της και κατάφερε να μειώσει τη διαφορά στον έναν μόλις πόντο και το 34-35.

Μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου η ΤΣΣΚΑ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό. Η ρωσική ομάδα χάρη στην καλή της άμυνα κατάφερε να περιορίσει τους διαδρόμους του Ερυθρού Αστέρα, να έχει επιμέρους σκορ περιόδου 16-25 και έτσι στο 30ο λεπτό να προηγείται με 51-59. Οι διάδρομοι που ως εκείνο το σημείο ήταν κλειστοί για τον αντίπαλο του Ολυμπιακού στον 4ο όμιλο της Ευρωλίγκα, Ερυθρό Αστέρα, άνοιξαν στην τελευταία περίοδο, με συνέπεια η σερβική ομάδα να ψαλιδίσει την διαφορά στους τέσσερις (68-72) στο 38ο λεπτό. Η ΤΣΣΚΑ διατήρησε την ψυχραιμία της και έφτασε στην επικράτηση, έστω και δύσκολα, στην πρώτη ημέρα των υποχρεώσεών της στο «Gloria Cup», στο οποίο μετέχει και ο Ολυμπιακός.

Δεκάλεπτα: 13-23, 34-35, 59-51, 77-72
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ