2014-09-24 14:37:37
Φωτογραφία για ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ : ΠΑΤΑΩ ΠΙΟ ΓΕΡΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ!
Ικανοποιημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο φιλικό στην Πόλη έμεινε ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος ανέφερε πως ο Θρύλος θα γίνεται καλύτερος όσο προχωρά ο καιρός.

Από εκεί και πέρα, οαρχηγός των ερυθρόλευκων μίλησε τόσο για τους παλιούς φίλους που βρήκε στην Εφές, αλλά για τον εαυτό του, τον οποίο χαρακτήρισε πιο γερό.

«Είμαστε ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας, σίγουρα ήταν ένα πολύ πιο δυνατό φιλικό από ό,τι ήταν τα προηγούμενα στην Ιταλία. Προσπαθούμε να δοκιμάσουμε καινούργια πράγματα. Είχαμε και καλά διαστήματα, αλλά και διαστήματα στα οποία πρέπει να βελτιώσουμε πολλά. Κάπου ελέγχαμε το παιχνίδι, μετά χάσαμε τη διαφορά, μετά ξαναπαίξαμε καλά. Σαν πρόσημο είναι θετικό. Το θέμα είναι να γίνουμε καλύτεροι από πέρυσι, να εγκλιματιστούν τα νέα παιδιά και να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι όταν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις», ανέφερε ο αρχηγός και συνέχισε αναφορικά με τους παλιούς φίλους που είδε στον αγώνα με την Εφές.


«Είναι ωραίο να παίζεις απέναντι σε ανθρώπους που έχεις ζήσει στιγμές μαζί, όμορφες στιγμές. Τους εύχομαι να είναι καλά, πάντα επιτυχίες, να έχουν την υγεία τους και να πετύχουν τους στόχους τους».

Τέλος, σε ερώτηση για το πώς αισθάνεται, απάντησε. «Είμαι πολύ καλά. Να μην το χιλιοεπαναλάβουμε, είμαι καλά, έχω δουλέψει πάρα πολύ, ιδίως στον τομέα της δύναμης και της ενδυνάμωσης, ίσως πιο πολύ από ποτέ στη ζωή μου και πατάω πιο γερά στα πόδια μου. Όσο περνάει ο καιρός και η προετοιμασία, θα βελτιώνομαι περισσότερο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ