2014-09-24 17:13:03
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Αστυνομικός ρίχνει στο έδαφος έγκυο γυναίκα... [video]
Ενώ η οργή των Αμερικανών πολιτών κατά της αστυνομικής βίας -έπειτα και από τη δολοφονία του 18χρονου Μάικλ Μπράουν- δεν έχει ακόμη καταλαγιάσει, ένα νέο βίντεο που είδε το «φως» της δημοσιότητας την Τετάρτη, έχει προκαλέσει αναστάτωση στις ΗΠΑ.

Το νέο αυτό βίντεο απεικονίζει έναν αστυνομικό να ρίχνει στο έδαφος και να συλλαμβάνει μια έγκυο γυναίκα, στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου και στο βίντεο ο αστυνομικός φαίνεται να αρπάζει από το χέρι τη πέντε μηνών έγκυο και να τη ρίχνει στο πεζοδρόμιο κι όλα αυτά, ενώ ο σύντροφος της παρακολουθούσε έντρομος λίγα μέτρα μακριά.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικά δίκτυα ο σύζυγος της άτυχης κυρίας είπε ότι φοβήθηκε πως το μωρό του θα πέθαινε, ενώ αποκάλυψε ότι μετά το περιστατικό, η γυναίκα του υπέφερε από αιμορραγία και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Πάντως, η αστυνομία αρκέστηκε στο να ανακοινώσει ότι στη γυναίκα δόθηκε κλήτευση για «ατίθαση συμπεριφορά» και ο σύζυγός της συνελήφθη για επίθεση εναντίον ενός αστυνομικού.

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι την περασμένη εβδομάδα, ένας αστυνομικός από το ίδιο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης τέθηκε σε διαθεσιμότητα, διότι βιντεοσκοπήθηκε να κλωτσάει και να χτυπά με μανία ένα πλανόδιο πωλητή! Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ