2014-09-24 17:50:09
Φωτογραφία για Έργα στα Σχολεία του Δήμου Πεντέλης
Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

· Άρχισαν οι εργασίες κατασκευής του... Νέου Σχολικού Συγκροτήματος 2ου Νηπιαγωγείου -2ου Δημοτικού & Κλειστού Γυμναστηρίου στο Ο.Τ. 122 στην Καλλιθέα Πεντέλης , έργο χρηματοδοτούμενο από τα προγράμματα Σ.Δ.Ι.Τ.

Την έναρξη των εργασιών κατασκευής του νέου σχολικού συγκροτήματος θα εγκαινιάσει ο Δήμαρχος Πεντέλης κ. Δ Στεργίου-Καψάλης την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 11:00 στο χώρο κατασκευής του νέου σχολικού συγκροτήματος στην περιοχή Καλλιθέα Πεντέλης.

· Υπογράφηκε η σύμβαση και άμεσα ξεκινούν οι εργασίες για τις ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ στο κέλυφος των κτιρίων , στις αλουμινοκατασκευές , στις Η/Μ εγκαταστάσεις και φύτευση δώματος στο 1ο Γυμνάσιο Μελισσίων , στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μελισσίων και στο 1ο Παιδικό Σταθμό Μελισσίων , από χρηματοδότηση ύψους 378.258,71 ευρώ από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης- ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ Ι και 23.206,82 ευρώ από ΣΑΤΑ και Ιδίους Πόρους του Δήμου.


· Ολοκληρώθηκαν οι παρακάτω σημαντικές παρεμβάσεις βελτίωσης και αναβάθμισης των σχολικών υποδομών σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο μας , συνολικής δαπάνης 35.000,00 ευρώ , έργο χρηματοδοτούμενο από ιδίους πόρους του Δήμου.

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Γηπέδου μπάσκετ στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Μελισσίων.

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ των Χώρων Υγιεινής στο Λύκειο Ν. Πεντέλης.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ της Κεραμοσκεπής στο Νηπιαγωγείο της Ν.Πεντέλης.

Προτεραιότητά μας να προσφέρουμε

τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στην εκπαίδευση των παιδιών μας

σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ