2014-09-24 18:17:32
Φωτογραφία για ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ : ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Ικανοποιημένος από τα όσα έχει βρει έως τώρα στον Ολυμπιακό και πολύ περισσότερο από τον τρόπο παιχνιδιού των ερυθρόλευκων εμφανίζεται ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς σε δηλώσεις που έκανε στο Sport/Voetbalmagazine.

Ο Σέρβος μέσος του Θρύλου, ο οποίος έχει αφήσει καλές εντυπώσεις έως τώρα, αναφέρθηκε αρχικά γιατί μπορεί να παίζει σε μια ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός.

Στο άρθρο τονίζεται πως ο Ολυμπιακός θέλει να τον αποκτήσει από την Άντερλεχτ ως κανονική μεταγραφή και είναι πρόθυμος να πληρώσει το ποσό που έδωσαν οι Βέλγοι στον Ερυθρό Αστέρα για να τον κάνουν δικό τους, το οποίο ανέρχεται στα 2.7 εκατ. ευρώ.

«Είναι αλήθεια ότι είχα ανάγκη να παίξω ποδόσφαιρο. Λατρεύω το τεχνικό παιχνίδι σε πολλές περιπτώσεις. Αυτή είναι η φιλοσοφία με την οποία εκπαιδευτήκαμε στον Ερυθρό Αστέρα σε παίκτες που τους αρέσουν να έχουν την μπάλα στα πόδια τους. Στο Βέλγιο από εκεί και πέρα, δούλεψα σκληρά και έμαθα πολλά, αλλιώς δεν θα μπορούσα να αναδειχτώ», ανέφερε ο Μιλιβόγεβιτς και κατέληξε.

«Αλλά μερικές φορές έπαιζα με πολλές διακοπές και ως αλλαγή. Είχα την εντύπωση πως υπήρχε η πρόθεση να παίξει όσο το δυνατόν γρηγορότερα ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς. Δεν ασκώ κριτική, αλλά αυτή είναι η άποψη ενός παίκτη που του αρέσει να έχει καλή κυκλοφορία στη μεσαία γραμμή. Υπό αυτή την έννοια, το παιχνίδι του Ολυμπιακού με ευχαριστεί».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ