2014-09-25 00:32:57
Φωτογραφία για ΝΕΟΣ... ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ!
Το Κύπελλο μπήκε στην... καθημερινότητα του Ολυμπιακού και οι ερυθρόλευκοι καλούνται πλέον να δώσουν σε 32 ημέρες 7 αγώνες, σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ.

H αρχή στον νέο... Γολγοθά για τον Ολυμπιακό γίνεται με το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στις 27 Σεπτεμβρίου στο Περιστέρι για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Στη συνέχεια την 1η Οκτωβρίου ακολουθεί το ματς με την Μάλμε για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Στις 5 Οκτωβρίου οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη και ενώ μετά την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των αγώνων των Εθνικών ομάδων τους περιμένει στις 18 Οκτωβρίου ο Εργοτέλης στο Παγκρήτιο.

Στις 22 Οκτωβρίου είναι το εντός έδρας ματς με την Γιουβέντους στην 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Στις 26 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο φαληρικό γήπεδο και ενώ στις 28/10 έχει οριστεί το εντός έδρας ματς με τον Πανιώνιο στην 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.


Αναγκαστικά λοιπόν ο Μίτσελ θα προχωρήσει για ακόμα μία φορά σε rotation και ειδική διαχείριση και ενώ θα έχει και αρκετούς διεθνείς που θα έχουν επιπλέον επιβάρυνση λόγω των αγώνων με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.

Αναλυτικά:

Ματς Διοργάνωση Ημερομηνία

Ατρόμητος-Ολυμπιακός Σούπερ Λίγκα - 5η αγωνιστική 27 Σεπτεμβρίου

Μάλμε-Ολυμπιακός Τσάμπιονς Λιγκ - 2η αγωνιστική 1η Οκτωβρίου

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ Σούπερ Λίγκα - 6η αγωνιστική 5 Οκτωβρίου

Εργοτέλης-Ολυμπιακός Σούπερ Λίγκα - 7η αγωνιστική 18 Οκτωβρίου

Ολυμπιακός-Γιουβέντους Τσάμπιονς Λιγκ - 3η αγωνιστική 22 Οκτωβρίου

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Σούπερ Λίγκα - 8η αγωνιστική 26 Οκτωβρίου

Ολυμπιακός-Πανιώνιος Κύπελλο, φάση ομίλων - 2η αγωνιστική 28 Οκτωβρίου

7 παιχνίδια σε 32 μέρες 4 Λίγκα, 2 Τσάμπιονς Λιγκ, 1 Κύπελλο
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ