2014-09-25 01:08:08
Φωτογραφία για Η αλήθεια που καίει...
Θέλω με το χέρι στην καρδιά να πάρω απαντήσεις σε μία ερώτηση Υπάρχουν αγωνιστές Έλληνες σήμερα?? Εγώ ειλικρινά λέω ΟΧΙ, δεν υπάρχουν.

Θα εξηγήσω γιατί το λέω αυτό.

Τα τελευταία χρόνια γίνεται ένας ανελέητος, βρώμικος πόλεμος από τα τσακάλια τους Κυβερνώντες για τον διαμελισμό του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Με την ανοχή τη δική μας, τα καταφέρνουν θαυμάσια. Σε λίγο δεν θα έχουμε ούτε Πατρίδα, ούτε θρησκεία, ούτε οικογένεια.(Αδέλφια, δυστυχώς η οικογένεια έχει ήδη διαλυθεί. Χιλιάδες νέοι, τα παιδιά και τα εγγόνια μας, έχουν μεταναστεύσει.

Ο Έλληνας αγωνιστής πού είναι ??

Θα παρακαλέσω, όχι αυτούς που είναι ήρωες μονό στη φαντασία, κάθονται στην πολυθρόνα και υβρίζουν καθημερινά μέσω ιστοσελίδων, παίζοντας τους πατριώτες, αλλά αυτούς που είναι στη ψυχή και στο σώμα Ελληναράδες,να ενωθούμε και να πάμε την Ελλάδα μας εκεί που της αξίζει.

Η νίκη δεν χαρίζεται, κερδίζεται με αγώνες και θυσίες.

Ο σπόρος της λευτεριάς δεν ποτίζεται με νερό αλλά με αίμα..

Όταν ένας λέει τι λέξη Πατρίδα, κοιτάζει την Γαλανόλευκη με το σταυρό να κυματίζει και αισθάνεται ρίγη, τότε είναι αληθινός Έλληνας πατριώτης.

Μην παρακολουθείτε τα διαπλεκόμενα Μ Μ Ε, όλοι αυτοί είναι καλοπληρωμένοι, προπομποί των ανθελλήνων, αντίχριστων,μασόνων...

Όσοι πιστεύετε ότι είστε ψυχή και σώματι Έλληνες ελάτε να γίνουμε μια ομάδα, μια γροθιά, να πολεμήσουμε με τα θηρία για να σώσουμε ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Χωρίς Πατρίδα δεν υπάρχει ούτε Θρησκεία, ούτε οικογένεια.

Η κλίκα που μας κυβερνά πρέπει να καταλάβει οτι ο ήρωας Έλληνας δε σκύβει το κεφάλι.

Το κόμμα που ιδρύθηκε με πρωτοβουλία Αξιωματικών ε.α. ΣΥΝΔΕΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ είναι πατριωτικό κόμμα,κόμμα όλων των Ελλήνων. Πολλοί ρωτούν γιατί να το ψηφίσουμε? Δε θα κάνει ότι κάνουν και αυτοί που κυβερνούν σήμερα?

Απαντώ,

η ιστορία της Ελλάδος είναι αλάνθαστη, καλό θα είναι να την διαβάσουν οι ανιστόρητοι.

Από την ίδρυση του Ελληνικού κράτους το 1822 μέχρι σήμερα έχουν κυβερνήσει τη χώρα

(98) πολιτικοί, από δύο έως 8 φορές ο κάθε ένας, με εξαίρεση τον Α. Κουμουνδούρο 12 φορές και η προδοσία δεν έχει τελειωμό. Κυβέρνησαν τη χώρα και (8) Στρατιωτικοί, η Ελλάδα ήταν από τις καλύτερες χώρες του πλανήτη. Οι Στρατιωτικοί ούτε προδότες ούτε δωσίλογοι είναι.

Θα αγωνίζομαι για την ΕΛΛΑΔΑ σαν απλός και πιστός Στρατιώτης.

Αν σας κούρασα ζητάω ταπεινά συγνώμη.

Σας ευχαριστώ.

Νικόλαος Δ Στρατιδάκης

Αξιωματικός Π Ν ε α

Ιδρυτικό μέλος Σ Ε Ε και μέλος Κ. Ε. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ