2014-09-25 12:11:22
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΙΜΕΟΝΕ! *VIDEOS*
Η Ατλέτικο Μαδρίτης επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα επικρατώντας εκτός έδρας της Αλμερία με 1-0, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ). Ο προπονητής των "ροχιμπλάνκος" Ντιέγκο Σιμεόνε για άλλη μια φορά είδε την αναμέτρηση από την εξέδρα με τις αντιδράσεις του να είναι άκρως... παραστατικές!

Ο Αργεντίνος τεχνικός παρακολουθούσε με μεγάλη ένταση και νεύρα το παιχνίδι, έμοιαζε σαν πραγματικό... θηρίο στο κλουβί, αλλά ευτυχώς για εκείνον και τους πρωταθλητές Ισπανίας, η λύτρωση ήρθε τελικά από το γκολ του Μιράντα.

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης που ήταν και η τελευταία που θα παρακολουθούσε από την εξέδρα, ο Σιμεόνε δήλωσε:

Για το αν η τιμωρία των τεσσάρων αγωνιστικών τον ωφέλησε σε κάτι: "Μου έμαθε να μην κάνω λάθη με τους διαιτητές ή τους βοηθούς που κοιτούν προσεκτικά να δουν αν είσαι ένα μέτρο έξω από την επιτρεπόμενη ζώνη. Προσωπικά ήταν απαίσια η αποβολή."


Για το παιχνίδι:"Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε κανά-δυο ευκαιρίες αλλά ο τερματοφύλακάς τους ενήργησε σωστά. Αφότου πήραμε το προβάδισμα εκμεταλλευτήκαμε καλύτερα τους κενούς χώρους που δημιουργήθηκαν. Ο Αρντά (Τουράν) είχε μια καλή ευκαιρία να σκοράρει, όπως και ο Τσέρτσι. Κερδίσαμε με 1-0 κόντρα σε μια ομάδα καλά οργανωμένη.

Για το γεγονός πως ακόμη μια φορά η ομάδα του σκόραρε από στημένη φάση: "Για να κερδίσεις ένα κόρνερ πρέπει πρώτα να επιτεθείς. Είμαι ευχαριστημένος από το πως δούλεψε η ομάδα σε αυτόν τον τομέα. Το τελείωμα του Μιράντα ήταν πραγματικά πολύ καλό. Είναι θετικό που πήραμε τέτοιο αποτέλεσμα σε μια έδρα που διαχρονικά μας δυσκολεύει."

Για το αν τον ενοχλεί που η Ατλέτικο σκοράρει μόνο από στημένες φάσεις: "Δεν με ενοχλεί καθόλου που σκοράρουμε από στημένα, και αυτά είναι μέρος του παιχνιδιού."

Για το γεγονός πως αρκετοί παίκτες του σημαδεύτηκαν με κάρτες: "Αναφορικά με τις κάρτες, εσείς οι ίδιοι μπορείτε να πείτε αν είναι φυσιολογικό να έχουμε 11 κίτρινες στο παιχνίδι-είναι πάρα πολλές."

Δείτε το βίντεο με τις αντιδράσεις του Ντιέγκο Σιμεόνε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στην Αλμερία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ