2014-09-25 16:12:36
Φωτογραφία για ΜΕ... ΦΟΝΤΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Ο Ολυμπιακός δίνει ακόμα ένα φιλικό προετοιμασίας απόψε (18:00/Novasports 3) αντιμετωπίζοντας την Ουνικάχα Μάλαγα στο πλαίσιο του Gloria Cup.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν τις ατυχίες με τους τραυματισμούς των Ντάρντεν και Παπαπέτρου, ωστόσο η προετοιμασία τους συνεχίζεται με πολύ καλό ρυθμό και για την ώρα η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν έχει ηττηθεί στα φιλικά που έχει δώσει, αφήνοντας παράλληλα πολύ θετικές εντυπώσεις.

Επόμενος αντίπαλος για το Θρύλο η Ουνικάχα Μάλαγα με το αποτέλεσμα να μην έχει ξανά μεγάλη σημασία, αφού αυτό που προέχει είναι να βγουν τα απαραίτητα αγωνιστικά συμπεράσματα ενόψει του πρώτο επίσημου τζάμπολ της νέας σεζόν σε λίγες ημέρες.

Πάντως αν ο Θρύλος νικήσει στο σημερινό ματς την Ουνικάχα, θα τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου του, κάτι που σημαίνει ότι θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του τουρνουά στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο του πρόσφατου αγώνα κόντρα στην Εφές λόγω ενοχλήσεων στη μέση, αναμένεται όμως να πάρει κανονικά χρόνο συμμετοχής απόψε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ