2014-09-25 16:49:36
Φωτογραφία για ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ : ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ!
Το "gazzetta.gr" συνάντησε τον επιθετικό του Ολυμπιακού, Δημήτρη Διαμαντάκο, στα trials του Nike's Most Wanted.

Αναλυτικά Ο Δημήτρης Διαμαντάκος ήταν εκείνος που ανακοίνωσε το όνομα του μεγάλου νικητή στα Nike's Most Wanted Trials. Ήταν το τελικό τεστ για τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που πήραν μέρος στα δοκιμαστικά της Nike, με στόχο τη θέση στη Nike Academy στο St. George's Park, το κέντρο που προπονείται η Εθνική Αγγλίας! Άπαντες βίωσαν μια τεράστια εμπειρία!

Ο φορ του Ολυμπιακού μίλησε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που φιλοδοξούν να ζήσουν μια επαγγελματική καριέρα ανάλογη με τη δική του, συμμετείχε στην απόφαση των κριτών και ανακοίνωσε το νικητή. Πριν τη λήξη των trials, απάντησε στις ερωτήσεις της ιστοσελίδας και τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι μπορούν να ξεπεράσουν τις περσινές τους επιδόσεις στην Ευρώπη!

To πρόγραμμα Νike's Most Wanted δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να πραγματοποιήσουν το ποδοσφαιρικό τους όνειρο. Πώς βλέπεις αυτή την πρωτοβουλία της Nike;


«Είναι κάτι το πρωτοποριακό αυτό που κάνει η Nike, είμαι χαρούμενος που δίνω το "παρών" για δεύτερη χρονιά. Πέρυσι ήταν το the chance, τώρα το the most wanted. Νομίζω είναι κάτι το πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα γιατί δίνει την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές να δείξουν το ταλέντο τους και να ζήσουν στιγμές που μπορεί να μην ξεχάσουν σε όλη τη ζωή τους».

-Παρακολούθησες τα ελληνικά trials. Έχοντας και εσύ την εμπειρία της ανάδειξης μέσω μιας μεγάλης ακαδημίας, όπως αυτή του Ολυμπιακού, πόσο σημαντικό είναι για τα παιδιά να κάνουν το βήμα για τις ακαδημίες της Nike;

«Σίγουρα είναι μεγάλο το άλμα που θα κάνουν στην ακαδημία στο Λονδίνο. Είναι κάτι πρωτόγνωρο, χρειάζεται πολλή δουλειά. Τα παιδιά δουλεύουν για να βγει ο καλύτερος και πιστεύω θα ζήσει στιγμές που δεν έχει ξαναζήσει!»

Το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στο Champions League ήταν εξαιρετικό. Πιστεύεις ότι μπορεί η ομάδα να έχει μια ανάλογη, ή και καλύτερη πορεία σε σχέση με πέρσι;

«Αυτό θα το δείξουμε στους αγώνες, αλλά νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι, κάθε χρόνο ξεπερνάμε αυτό που κάναμε πέρσι, έτσι έχουμε πει σαν ομάδα και νομίζω θα τα καταφέρουμε φέτος».

Έκανες ντεμπούτο με την Εθνική με τον κύριο Ρανιέρι. Επόμενος στόχος; Η καθιέρωση;

«Αυτό είναι κάτι δύσκολο, γιατί όπως είπατε και εσείς έκανα ντεμπούτο. Βήμα-βήμα όλα να γίνονται, να μην βιαζόμαστε, πολλή δουλειά και κάποια στιγμή ελπίζω να γίνει και αυτό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ