2014-09-25 19:55:06
Φωτογραφία για ΗΧΗΣΑΝ... ΚΑΜΠΑΝΕΣ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΛΑΓΑ 69-82
Σε έναν αγώνα που ναι μεν ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε περισσότερα... πειράματα και θέλησε να δει πράγματα η βελτιωμένη κατά πολύ -σε σχέση με πέρσι- Μάλαγα επικράτησε εύκολα του Ολυμπιακού με 69-82.

Το θέμα όμως είναι ότι κάποια πράγματα... φωνάζουν. Η άμυνα του Ολυμπιακού ήταν σαν... Ελβετικό τυρί και "έμπαζε" από παντου, αδυναμία στα ριμπάουντ, αδυναμία στην αδύνατη πλευρά, αδυναμία και στην περιφερειακή άμυνα. Από εκεί και πέρα, αν εξαιρέσουμε το καλό επιθετικό ξεκίνημα, κυρίως χάρη στον οίστρο του Λαφαγιέτ και του Λοτζέσκι έξω από την γραμμή του τρίποντου, αυτό που διαπιστώνει εύκολα κανείς είναι ότι υπάρχει... σύγχυση και υπάρχουν φορές που κυριολεκτικά δεν ξέρουν τι να κάνουν τη μπάλα.

Ενδεικτικές περιπτώσεις αυτές των Μάντζαρη και Σλούκα που όχι μόνο δεν παρουσιάζουν βελτίωση  (από πέρσι μέχρι και τώρα) αλλά αν δεν βρουν το ελεύθερο σουτ, κάνουν την προσποίηση και το μπάσιμο με σκοπό όχι να τελειώσουν τη φάση αλλά να... πασάρουν, με αποτέλεσμα 8 στις 10 φορές να κάνουν το λάθος και να βγαίνει ο αντίπαλος στον αιφνιδιασμό.


Από εκεί και πέρα... ο Πέτγουεϊ μία από τα ίδια τα περσινά, αλλά χωρίς να βάζει αυτά τα -κάποια- τρίποντα που έβαζε πέρσι, ο Ντάνστον στο... 30% αυτού που πραγματικά μπορεί να προσφέρει, σε σχέση με πέρσι, ο Πρίντεζης με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής και πάλι χωρίς ουσιαστική προσφορά.

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι στιγμές που κάνει τη διαφορά, μόνο που αυτές οι στιγμές προς το παρών είναι... πολύ λίγες. Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θ'ανεβάσει απόδοση και θα δούμε τον πραγματικό αρχηγό.

Ο Καββαδάς και πάλι δεν πήρε ούτε λεπτό συμμετοχής, σε αντίθεση με τον Σίμονς που έπαιξε λίγο και τραυματίστηκε στο δάχτυλο.

Στα... καλά τώρα, ο πολύ καλός και πάλι Λοτζέσκι με 18 πόντους (20 πέτυχε κόντρα στην Εφές προχθές), ο Λαφαγιέτ που έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει και ο Χάντερ που δείχνει ότι θα δώσει πολύτιμες βοήθεις στον Ντάνστον.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Ολυμπιακός στα τρία πρώτα δεκάλεπτα δέχτηκε... σταθερά 22 πόντους, ενώ στο τελευταίο 16.

Πλέον, ο Γιώργος Μπαρτζώκας καλείται να βρει άμεσα λύσεις αφού οι επίσημες υποχρεώσεις πλησιάζουν... επικίνδυνα!

Πλέον ο Ολυμπιακός θα παίξει αύριο στις 18:00 και πάλι για τις θέσεις 3-4 (σε σύνολο 6 ομάδων) στο τουρνουά "Gloria Cup" με αντίπαλο τον ηττημένο της αναμέτρησης που αρχίζει σε λίγο (20:15) ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (δείτε τον αγώνα σε live streaming ΕΔΩ).

Τα δεκάλεπτα : 25-22, 40-44, 54-66, 69-82.

Oλυμπιακός (Μπαρτζώκας) : Μάντζαρης, Σλούκας 4, Σπανούλης 10, Λαφαγιέτ 11 (3 τρ.), Κατσίβελης, Λοτζέσκι 18 (4 τρ.), Πρίντεζης, Πέτγουεϊ 4, Χάντερ 12, Ντάνστον 6, Σίμονς 4
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ