2014-09-25 23:32:35
Φωτογραφία για Ηθοποιός τρέχει να ξεφύγει από τον διαρρήκτη που είναι... πίσω της! (ΦΩΤΟ)
Η ηθοποιός τρέχει να ξεφύγει από τον άγνωστο που έχει εισβάλει στο σπίτι της. Βγαίνει στη σκεπή για να κρυφτεί αλλά ο διαρρήκτης είναι ακριβώς πίσω της.

Την τρομακτική στιγμή έχει συλλάβει ο φωτογραφικός φακός ενός περαστικού. Όλα συνέβησαν την Τετάρτη, όταν ένας άγνωστος άνδρας εισέβαλε στο σπίτι της ηθοποιού Μελόρα Ριβέρα στην Καλιφόρνια.

Εκείνη, είχε την ψυχραιμία καθώς έτρεξε για να αποφύγει τον διαρρήκτη, να πάρει μαζί της το κινητό της τηλέφωνο ώστε να καλέσει την αστυνομία.

Οι φωτογραφίες που τράβηξε ένας περαστικός τη δείχνει να κρύβεται στην εσοχή της σκεπής του σπιτιού της, με τον διαρρήκτη ακριβώς από πάνω της, να προσπαθεί να τη βρεί!

Μερικά λεπτά μετά την κλήση της Ριβέρα (που είχε έναν μικρό ρόλο στην ταινία Sparkle με τη Γουίτνεϊ Χιούστον), η αστυνομία έφτασε στο σημείο.

«Φοβήθηκα πως η αστυνομία θα τον ανάγκαζε να κρυφτεί στο ίδιο σημείο που ήμουν κι εγώ» είπε τρομοκρατημένη η ηθοποιός στο CBS LA. Αλλά τελικά η αστυνομία κατάφερε να πείσει τον 29χρονο Κρίστιαν Χικς να παραδοθεί.

Πηγή: Daily Mail
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ