2014-09-26 10:20:05
Φωτογραφία για Εκτός σχολείων οι εκπαιδευτικοί του Ρεθύμνου που εμπλέκονται σε υποθέσεις παιδοφιλίας
Παλιές και γνωστές περιπτώσεις που έχουν ερευνηθεί από την αστυνομία και τη δικαιοσύνη είναι αυτές που... αφορούν το νομό Ρεθύμνου σχετικά με τις υποθέσεις παιδοφιλίας, που τις τελευταίες ημέρες έχουν επανέλθει στη δημοσιότητα με αφορμή τις δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας, Ανδρέα Λοβέρδου.

Το θέμα που έχει προκύψει στα κεντρικά μέσα ενημέρωσης, όπου αναφέρονται οι περιπτώσεις του Ρεθύμνου, όπως ήταν λογικό, έχει προκαλέσει νέες συζητήσεις στην τοπική κοινωνία, η οποία αναρωτιέται τι καινούριο έχει συμβεί.

Ωστόσο, τουλάχιστον με βάση τις πληροφορίες της Κρητικής Επιθεώρησης, δεν πρόκειται για νέα κρούσματα παιδοφιλίας, αλλά για τρεις υποθέσεις του παρελθόντος, που θεωρούνται ότι έχουν τελεσιδικήσει. Μάλιστα, όπως σημείωσε στην Κ.Ε. ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Ανδρέας Ταξάκης, ο τρίτος εκπαιδευτικός, για τον οποίο γίνεται λόγος έχει τεθεί σε αργία τα τελευταία δύο χρόνια τουλάχιστον.

Από την πλευρά του και ο προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Στάθης Κοντογιάννης, μιλώντας στην Κ.Ε. σημείωσε πως δεν έχει περιέλθει σε γνώση του καμία περίπτωση εκπαιδευτικού δημοτικού σχολείου.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ