2014-09-26 14:27:33
Φωτογραφία για Επικίνδυνες διασταυρώσεις στη Λεωφόρο Νιάρχου έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων!
Διασταυρώσεις που δικαιολογημένα χαρακτηρίζονται ως κίνδυνος-θάνατος... αφού εγκυμονούν σοβαρότατους κινδύνους για τους οδηγούς και τους επιβαίνοντες των διερχόμενων οχημάτων, υπάρχουν στη Λεωφόρο Νιάρχου και πιο συγκεκριμένα έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. 

Είναι γνωστό στους πάντες στην πόλη των Ιωαννίνων, ότι πρόκειται για δύο διασταυρώσεις-καρμανιόλες στις οποίες καταγράφονται δυστυχήματα με ρυθμό συχνότερο από οποιαδήποτε άλλη διασταύρωση στην πόλη. Ταυτόχρον, δε θα πρέπει να ξεχνάμε, ότι από τις συγκεκριμένες διασταυρώσεις περνούν καθημερινά και χιλιάδες επισκέπτες της πόλης των Ιωαννίνων, οι οποίοι δε γνωρίζουν τους κινδύνους που κρύβει η διέλευση τους και συνήθως δε δείχνουν την απαιτούμενη προσοχή. 

Εργαζόμενοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων που περνούν καθημερινά από τις συγκεκριμένες διασταυρώσεις, καταγγέλλουν ότι είναι καθημερινό το φαινόμενο να διασχίζουν οχήματα -χωρίς στάση- τις κάθετες στη Λεωφόρο Νιάρχου οδούς, με αποτέλεσμα τα δυστυχήματα να είναι συχνότατα, παρόλο ότι και με πινακίδες υπάρχει μια κάποια προειδοποίηση στα συγκεκριμένα σημεία. 


Δικαιολογημένα θα πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα στα επικίνδυνα αυτά σημεία και οπωσδήποτε κάτι θα πρέπει να γίνει, προτού οι υλικές ζημιές μετατραπούν σε ανθρώπινα δράματα με τραυματισμούς ή και θανάτους ανθρώπων! 

Όμως η περιφέρεια Ηπείρου αργεί χαρακτηριστικά στην προώθηση οριστικής λύσης στη Λεωφόρο Νιάρχου, μέσω της επέκτασής της και αναμόρφωσής της σε ένα σύγχρονο, λειτουργικό και ασφαλής δρόμο, αφού δίνοντας νέα παράταση μέχρι της 31 Δεκεμβρίου την ολοκλήρωση της μελέτης για το συγκεκριμένο δρόμο, ουσιαστικά εναποθέτει τις όποιες παρεμβάσεις της για το 2015 και... βλέπουμε!

Η είσοδος-έξοδος του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων

Πινακίδες κρυμμένες στη βλάστηση

Η είσοδος-έξοδος για το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Στη διασταύρωση έξω από τα πολυκαταστήματα

Στο δρόμο δεν υπάρχουν πεζοδρόμια

Η διασταύρωση με την παράκαμψη της πόλης
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ