2014-09-26 15:26:56
Φωτογραφία για Δήμος Αμαρουσίου: O κ. Ιωακειμίδης, ας λύσει πρώτα τα προβλήματα του Δήμου του
Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Αμαρουσίου "Είναι ατυχής και αντισυναδελφική η ενέργεια του Δημάρχου Νίκαιας Αγ. Ιωάννη Ρέντη να μετατρέψει σε πρόβλημα όλης της Αυτοδιοίκησης, την αντιπαράθεση που έχει με το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Εξίσου απαράδεκτη είναι και η προσπάθειά του να διαχωρίζει τους Δήμους με κριτήρια αποκλειστικά κομματικά, με βάση το «χρώμα» τους, με σκοπό να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σχετικά με τον έλεγχο που διενεργείται σε υπηρεσίες του δικού του Δήμου. Λειτουργεί σε βάρος του θεσμού να τριγυρνάει τα κανάλια και να στρέφετε σε βάρος άλλων Δήμων, για να δικαιολογήσει τα δικά του πεπραγμένα. Όπως απαράδεκτο είναι την ίδια τακτική να υιοθετούν κομματικές εφημερίδες όπως η ΑΥΓΗ, με σκοπό να του προσφέρουν πολιτική προστασία.

O κ. Ιωακειμίδης, δεν έχει δικαίωμα να εμπλέκει τους άλλους Δήμους στις δικές του υποθέσεις. Οφείλει ο μέχρι χθες εμφανιζόμενος να μετέχει στο κίνημα των δήθεν ανεξάρτητων – «λευκών» δημάρχων, να μην λειτουργεί ως πολιτικός βραχίονας το κόμματος που τον στηρίζει. Ας αξιοποιήσει τα ανώτερα θεσμικά όργανα της Αυτοδιοίκησης, όπως είναι η Κ.Ε.Δ.Ε, στο Δ.Σ της οποίας μετέχει.


Εκτός αν επιλέγει να τιμωρήσει τους Δήμους της χώρας για το γεγονός ότι διαλύεται η «λευκή συμμαχία» που κάποιοι είχαν συγκροτήσει ενόψει των εκλογών της Κ.Ε.Δ.Ε. τον προσεχή μήνα , στην οποία φιλοδοξούσε ο ίδιος να είναι ο επόμενος Πρόεδρος.

Επειδή «ναυαγούν» τα δικά του όνειρα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να «ναυαγήσει» και η Αυτοδιοίκηση στο σύνολό της."
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ