2014-09-26 16:15:10
Φωτογραφία για Ώρα δοκιμών για την Παναχαική - Φιλικό με τους νέους και τη Ζάκυνθο
Δεδομένου ότι η έναρξη του πρωταθλήματος της Football League βρίσκεται ακόμα στον… αέρα, η Παναχαϊκή κλείνει φιλικά, ώστε να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση την 1η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος.

Η φιλική αναμέτρηση με την ομάδα του Φωκικού, που είχε προγραμματιστεί γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο, μετατίθεται για την 1η αγωνιστική της Football League, κατά την οποία και οι δύο ομάδες έχουν ρεπό. Μέχρι τότε όμως υπάρχει άπλετος διαθέσιμος χρόνος και γι’ αυτό ο Δημήτρης Σπανός φρόντισε η ομάδα του να δώσει δύο ακόμα φιλικά, ένα αύριο το μεσημέρι με την ομάδα Νέων της Παναχαϊκής κι ένα το επόμενο Σαββατοκύριακο με τη Ζάκυνθο, που αγωνίζεται στον Βόρειο Όμιλο.

Το αυριανό φιλικό θα διεξαχθεί κατά πάσα πιθανότητα στην Εγλυκάδα και θα έχει προπονητικό χαρακτήρα, καθώς ο Δημήτρης Σπανός ενδιαφέρεται, κυρίως, να δει σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι νέοι. Το φιλικό με την ομάδα της Ζακύνθου ορίστηκε για το επόμενο Σαββατοκύριακο κι αυτό που μένει να αποσαφηνιστεί είναι αν θα διεξαχθεί στην Πάτρα ή στο νησί, με το δεύτερο σενάριο να είναι επικρατέστερο.


Στόχος του Αιγιώτη τεχνικού είναι να διατηρήσει σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση τους παίκτες του, οι οποίοι -όπως φάνηκε και στο ματς με τον Ολυμπιακό- βρίσκονται σε φόρμα και για αυτό ο Δημήτρης Σπανός δεν θέλει να καθυστερήσει η σέντρα του νέου πρωταθλήματος.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Στο αγωνιστικό μέρος, οι κοκκινόμαυροι συνέχισαν χθες την προετοιμασία τους κάνοντας απογευματινή προπόνηση στην Εγλυκάδα με τον Δημήτρη Σπανό να έχει όμως απουσίες. Πρώτα από όλα λείπει ο Μπαλού ο οποίος κάνει θεραπείες και θα μπει από Δευτέρα ωστόσο από τη χθεσινή προπόνηση απουσίαζαν οι Ντα Κόστα και Άλμπι οι οποίοι είχαν ένα πρόβλημα με το πόδι και πήραν προληπτικά ρεπό.

Επίσης εκτός προπονήσεων για λίγες μέρες θα μείνει και ο νεαρός Μασούρας ο οποίος υπέστη τράβηγμα και θα ξεκινήσει προπονήσεις από την Δευτέρα-Τρίτη.

·Σε πληρωμές μισθών και δόσεων προχώρησε χθες η ΠΑΕ Παναχαϊκή και είναι λογικό μετά τα έσοδα που είχε από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

·Ούτε χθες ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ο ακριβής αριθμός των εισιτήριων που «κοπήκαν» στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Έτσι ακόμα δεν έχει γίνει η εκκαθάριση των χρημάτων που δικαιούνται να εισπράξουν Δήμος και Ερασιτεχνική ΠΓΕ.

Πηγή: εφημερίδα Γνώμη
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ