2014-09-26 18:10:14
Φωτογραφία για «Η ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΑΝΗΚΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΝ ΜΙΤΣΕΛ»
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Μίτσελ ο πρώην, πλέον, προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Παράσχος, αναφέροντας χαρακτηριστικά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ατλέτικο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός στην εφημερίδα «Πρωταθλητής»:

«Είναι πέρα για πέρα επιτυχημένη η δουλειά του, κάτι που φάνηκε κυρίως κατά την περσινή σεζόν, που ήταν κι εκείνη στην οποία δούλεψε από το καλοκαίρι με την ομάδα. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, έκανε καλή πορεία στην Ευρώπη κι ενώ δεν πέρασε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το πρόσημο ήταν σίγουρα θετικό.

Φάνηκε ακόμα περισσότερο η δουλειά του ανθρώπου φέτος, ειδικά μετά τη νίκη επί της καλύτερης – ίσως – ομάδας της Ευρώπης, αμυντικά, την Ατλέτικο. Δεν νομίζω ότι αυτή η νίκη ήταν κάτι που περίμεναν πολλοί, ειδικά αυτό το διάστημα.

Η νίκη ανήκει σε μεγάλο ποσοστό νίκη προπονητή γιατί προήλθε μέσα από πολλή μελέτη, σκληρή δουλειά και, βέβαια, σωστές κατευθύνσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα. Και η τακτική που ακολούθησε ο Μίτσελ και οι αλλαγές που έκανε μέσα στον αγώνα, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι μεγάλο μέρος της επιτυχίας ανήκει στον προπονητή».


Για το ενδεχόμενο πρόκρισης του Θρύλου στην επόμενη φάση, είπε: «Στο χέρι του Ολυμπιακού είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Έχει χρυσή ευκαιρία μετά τη νίκη με την Ατλέτικο, καθώς αν νικήσει στο Μάλμε θα κάνει αποφασιστικό βήμα. Νομίζω ότι μπορεί να τα πάει καλά και στη συγκεκριμένη έδρα».

Για την έκβαση του φετινού πρωταθλήματος, ο Γιώργος Παράσχος πρόσθεσε: «Ο Ολυμπιακός ήδη ξεχωρίζει και θα επιβάλλεται πολύ άνετα των αντιπάλων του. Κι ο ΠΑΟΚ κι ο Παναθηναϊκός δεν έχουν την ομάδα για να αμφισβητήσουν την κυριαρχία του Ολυμπιακού».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ