2014-09-26 18:21:20
Φωτογραφία για Δείτε όλες τις πρώην γυναίκες του Κλούνεϊ, λίγο πριν ντυθεί γαμπρός
Η είδηση έσκασε κυριολεκτικά σαν βόμβα τον Απρίλιο στους κύκλους της σόουμπιζ: Ο Τζορτζ Κλούνεϊ αρραβωνιάστηκε!

Κι ενώ όλοι έκαναν λόγο για τον αθεράπευτο εργένη, που δεν λέει με τίποτα να στεριώσει σε μία σχέση και να νοικοκυρευτεί, τελικά ο 52χρονος σταρ του Χόλιγουντ ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός το Σάββατο στη Βενετία και να ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης με τη Βρετανίδα δικηγόρο Αμάλ Αλαμουντίν.

Με αφορμή, λοιπόν, το γάμο του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού, δείτε ποιες καλλονές πέρασαν από το κρεβάτι του, όχι όμως και από την καρδιά του.

Στέισι Κίμπλερ

Η πρώην παλαίστρια και μοντέλο, ύστερα από δύο χρόνια σχέσης με το σταρ του Χόλιγουντ έμεινε στα κρύα του λουτρού... Σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, ο λόγος που οδήγησε στο χωρισμό τους τον περασμένο Ιουλίου είναι ότι εκείνη ήθελε οικογένεια και παιδιά, σε αντίθεση με εκείνον που ούτε καν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του στο ρόλο του συζύγου ή του πατέρα.


Κέλι Πρέστον

Το 1987 γνωρίστηκαν για πρώτη φορά και έμειναν μαζί για περίπου δύο χρόνια. Φημολογείτο πως ο χωρισμός τους επήλθε, καθώς η ηθοποιός ήθελε να κάνει οικογένεια, κάτι που δεν επιθυμούσε ο Τζορτζ.

Αν και τότε τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Κλούνεϊ έπεσε σε κατάθλιψη, λίγους μήνες μετά παντρεύτηκε την Τάνια Μπάλσαμ.

Τάλια Μπάλσαμ

Η μόνη γυναίκα που κατάφερε να τον ντύσει γαμπρό.

"Δεν έπρεπε να παντρευτώ τότε. Ήταν λάθος. Πιστεύω πως δεν έδωσα στην Τάλια το 100%" είχε δηλώσει μετά το διαζύγιο.

Κίμπερλι Ράσελ

Ύστερα από σχέση 10 μηνών, ο Τζορτζ χώρισε την ηθοποιό με ένα γράμμα!

Κάρεν Ντάφι

Το φλερτ της με το σταρ του Χόλιγουντ ήταν σύντομο και κράτησε μόλις για μερικούς μήνες. «Δεν θα μπορούσα να ερωτευτώ ποτέ έναν άνδρα που έχει για κατοικίδιο ένα γουρούνι!».

Σελίν Μπαλιτράν

Σπούδαζε νομικά και δούλευε ως σερβιτόρα σε καφέ στο Παρίσι, όταν τον γνώρισε, το 1996, και αποφάσισε να μετακομίσει μαζί του στην Καλιφόρνια.

Τρία χρόνια μετά ήρθε το τέλος στη σχέση, επειδή όπως φημολογείτο η Σελίν δεν άντεχε το γουρούνι του, τον Μαξ!

Λίσα Σνόουντον

Γνωρίστηκαν σε διαφήμιση ποτού το 2000 και η σχέση τους διήρκησε περίπου 5 χρόνια. Αυτό που δεν άντεχε ο Κλούνεϊ ήταν το πόσο εξαρτημένη ήταν από αυτόν η Λίζα.

Κρίστα Άλλεν

Η γνωστή για το ρόλο της Εμμανουέλλας ηθοποιός διατήρησε για κάποιους μήνες δεσμό με τον Κλούνεϊ, χωρίς δεσμεύσεις, μιας και οι δύο είχαν συμφωνήσει πως πότε δεν θα γίνει η σχέση τους σοβαρή.

Σάρα Λάρσον

Το 2007 η εκρηκτική μελαχρινή έκλεψε την καρδιά του και για σχεδόν ένα χρόνο κατάφερε να τον κάνει να ξεχάσει την εργένικη ζωή του. Όχι όμως για πολύ καθώς ο Τζορτζ δεν άργησε να της δείξει την πόρτα της εξόδου.

Ελιζαμπέτα Κανάλις

Ίσως η ομορφότερη και πιο σέξι σύντροφός του. Έμεινε μαζί του για 24 μήνες, όταν και αποφάσισε να μαζέψει τα πράγματά της και να τον αφήσει. Πολλά ειπώθηκαν για το χωρισμό τους, ενώ η Ιταλίδα μοντέλο είχε δηλώσει πως: «Ο Κλούνεϊ είναι ένας δύσκολος, κλειστός χαρακτήρας, αλλά και ένας πολύ ψυχρός άνδρας, αφήνοντας υπονοούμενα για τις σεξουαλικές του επιδόσεις.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ