2014-09-26 22:33:45
Φωτογραφία για Η... ΚΟΥΡΑΣΗ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έμεινε ευχαριστημένος μόνο από την πρώτη περίοδο στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και έκανε λόγο για κούραση των παικτών του.

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Φενέρμπαχτσε με 69-60 και ο Σέρβος τεχνικός φυσικά και δεν έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του. Ο προπονητής της Φενέρ αναφέρθηκε στα πολλά λάθη και την κούραση των αθλητών του.

Συγκεκριμένα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ανέφερε: "Σήμερα είχαμε πολλά προβλήματα. Εάν δείτε τη στατιστική, μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο πήγαμε καλά που είχαμε μόνο δύο λάθη. Είχαμε προβλήματα στην επίθεση και έτσι δεν ήμασταν σε θέση να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Ο Ολυμπιακός σημείωσε 26 πόντους στο δεύτερο δεκάλεπτο. Εμείς, τελειώσαμε το ματς με 14 λάθη, που είναι πολλά. Συνολικά έχουμε δώσει έξι παιχνίδια, τις τελευταίες επτά ημέρες. Το σίγουρο είναι πως η ομάδα μου είναι κουρασμένη και σε αυτό οφείλεται η κακή εμφάνιση. Παίξαμε κόντρα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ολυμπιακό, αλλά και ο Ερυθρός Αστέρας είναι μία πολύ καλή ομάδα. Για να αγωνιστούμε σε αυτό το επίπεδο, έχουμε δει τι χρειάζεται».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ