2014-09-27 00:20:27
Φωτογραφία για Επιτέλους ένα μοντέλο μιλάει ειλικρινά για το μετά την εγκυμοσύνη σώμα της!
Μιλάμε για την Λάρα Στόουν (ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα στο χώρο της παγκόσμιας μόδας) η οποία έδωσε μία συνέντευξη και είπε τα πάντα για το σώμα της και για το τι πραγματικά χρειάστηκε να κάνει για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης της.

Ως μοντέλο του Calvin Klein είναι λογικό να προσλάβει personal trainer μόλις 6 εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου της για να τη βοηθήσει να χάσει τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

"Αν δεν ήταν για τη δουλειά μου δεν είμαι σίγουρη αν θα με ένοιαζε τόσο πολύ το όλο θέμα", είπε και συνέχισε, "Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου δε γυμναζόμουν πολύ. Φορούσα ρούχα εγκυμοσύνης από την ένατη εβδομάδα καθώς έτρωγα ότι ήθελα. Δεν πρόσεχα καθόλου. Είχα γίνει τεράστια και ήταν τέλεια".

Μετά τη γέννηση του γιου της, όμως, τα πράγματα άλλαξαν. Χρειάστηκε να περάσει αρκετός καιρός για να χάσει τα κιλά και υπεράνθρωπη προσπάθεια. "Μετά από περίπου εννιά μήνες άρχισα να νιώθω πιο νορμάλ και να χωράω στα παλιά μου ρούχα αλλά το σώμα μου εξακολουθούσε να είναι διαφορετικό καθώς είχαν μεγαλώσει τα πλευρά μου και για αρκετό καιρό δεν μου έκαναν τα φορέματά μου".

Τελικά τα κατάφερε αποδεικνύοντας πως η ανθρώπινη θέληση μπορεί να κάνει τα πάντα. Μην απογοητεύεσαι αν δεν μπορείς να χάσεις εύκολα κιλά. Είναι μία απόφαση την οποία πρέπει να πάρεις. Από εκεί και πέρα, όλα τα άλλα θα γίνουν από μόνα τους.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ