2014-09-27 09:30:22
Φωτογραφία για ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΕ... ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗ!
Έτοιμοι να προσφέρουν νέο συμβόλαιο με παράλληλη αναπροσαρμογή στις αποδοχές του Ανδρέα Μπουχαλάκη είναι στον Ολυμπιακό, όπως γράφει σήμερα η SportDay.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης είναι ένας από τους νέους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μίτσελ.

Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι από τα έξι παιχνίδια που ήταν στην αποστολή των Πειραιωτών, έχει αγωνιστεί στα 4 από αυτά και μάλιστα στο πρόσφατο με την Παναχαϊκή ήταν στο αρχικό σχήμα.

Ο 21χρονος χαφ έχει δείξει πως το μέλλον του ανήκει και για αυτό τον λόγο, σύμφωνα με τη SportDay, στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να τον καλέσουν για αναπροσαρμογή συμβολαίου.

Αυτή τη στιγμή οι ετήσιες απολαβές του διεθνούς με την Ελπίδων άσου φτάνουν τις 70.000 ευρώ, όμως μετά την επικείμενη συνάντηση των δύο πλευρών το συγκεκριμένο ποσό αναμένεται να ξεπεράσει τις 100.000 ευρώ.

Άλλωστε, το εξαιρετικό γκολ που πέτυχε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας στην Αμερική κόντρα στη Μίλαν έκανε αρκετούς μάνατζερ και ανθρώπους συλλόγων να ψαχθούν για την περίπτωσή του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ