2014-09-27 10:14:33
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ!
Στην Ελλάδα θα βρίσκεται ξανά από σήμερα (27/09) ο Ολυμπιακός, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Κωνσταντινούπολη.

Οι ερυθρόλευκοι κατέκτησαν την τρίτη θέση στο διεθνές τουρνουά της γείτονας χώρας «Gloria Cup», που έλαβε χώρα στην «Ulker Sports Arena», έχοντας απολογισμό δύο νίκες επί των Εφές Αναντόλου και Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και μία ήττα από την Ουνικάχα Μάλαγα.

Παρά την κούραση από τις διαδοχικές φιλικές αναμετρήσεις, αλλά και τις απουσίες των Τρέμελ Ντάρντεν και Ιωάννη Παπαπέτρου, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έμεινε σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος από τους παίκτες του.

Η άφιξη της αποστολής στη χώρα μας είναι προγραμματισμένη για σήμερα το μεσημέρι (27/09), χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Έλληνας τεχνικός και οι παίκτες του θα παραμείνουν για πολύ στην πρωτεύουσα, όπως ήδη σας έχουμε ενηεμρώσει. Την Πέμπτη (02/10) θα αναχωρήσουν ξανά, αυτή τη φορά για το Ρέθυμνο, προκειμένου να πάρουν μέρος στο διεθνές τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης». Στην Κρήτη θα μεταβεί την Κυριακή (28/09) και η επίσημη μασκότ των ερυθρόλευκων, ο «Θρυλέων», για να σταθεί στο πλευρό του «Αγορίνου», συναδέρφου του στην κρητική ΚΑΕ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ