2014-09-27 11:45:48
Φωτογραφία για ΙΣΟΒΙΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΓΙΑ «ΣΤΗΜΕΝΑ»!
Η FIFA έχει δείξει πως είναι αμείλικτη σε θέματα που αφορούν την χειραγώγηση αγώνων και έριξε «βαριές» καμπάνες για υποθέσεις που αφορούν παιχνίδια στην Εσθονία και στη Σλοβακία...

Στο πλαίσιο αυτό επέβαλε, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", ισόβιο αποκλεισμό από όλες τις διοργανώσεις στον Ρώσο επιθετικό Γιάροσλαβ Ντμιτρίεφ, εξαιτίας της εμπλοκής του σε υπόθεση «στημένων» αγώνων στην Εσθονία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της FIFA επεκτείνεται επίσης σε διεθνές επίπεδο ο αποκλεισμός μέχρι έξι μηνών που είχε επιβληθεί σε άλλους 12 παίκτες από την ομοσπονδία της Εσθονίας!

Το δημοσίευμα μας θυμίζει πως η έρευνα που άρχισε το 2011 για «στημένα» παιχνίδια στη συγκεκριμένη χώρα, συνεχίζεται τόσο από τις ποδοσφαιρικές όσο και τις κρατικές αρχές. Ο 26χρονος Ντμιτρίεφ, ο οποίος γεννήθηκε στην Εσθονία, αγωνιζόταν στην Α’ κατηγορία της χώρας για λογαριασμό του Άγιαξ Λασναμάε.

Την ίδια ώρα η FIFA γνωστοποίησε ότι επέκτεινε σε διεθνές επίπεδο τις ποινές που είχαν επιβληθεί σε δύο παίκτες στη Σλοβακία. Συγκεκριμένα, ο Ιβάν Χόντουρ τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 11 ετών και ο Ρόμπερτ Ρακ με αποκλεισμό 15 ετών για υπόθεση που αφορά «χειραγώγηση» φιλικών αναμετρήσεων συλλόγων του το 2011. Ο Χόντουρ είναι τιμωρημένος για συνολικά 25 χρόνια, καθώς του είχε επιβληθεί αποκλεισμός 11 ετών για την εμπλοκή του στο «στήσιμο» αγώνων της σεζόν 2013-14 στην α’ κατηγορία της Σλοβακίας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ