2014-09-27 15:16:33
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ... ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΙ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΥΛΟ Ο ΣΙΜΕΟΝΕ
Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται απόψε (21:00) τη Σεβίλλη στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν, σε ένα ματς όπου ο Ντιέγκο Σιμεόνε θα επιστρέψει στον πάγκο των "ροχιμπλάνκος".

Ο Αργεντίνος τεχνικός ολοκλήρωσε την ποινή 5 αγωνιστικών, που είχε για το πρωτάθλημα και του απομένουν άλλες 4 αγωνιστικές ποινής, τις οποίες θα εκτίσει σε αγώνες Σούπερ Κόπα.

Ο Σιμεόνε... "κουβαλούσε" ποινή μιας αγωνιστικής, για το πρωτάθλημα, από πέρσι, όπου συμπλήρωσε 5 κίτρινες κάρτες. Επίσης φέτος μετά τη... σφαλιάρα που έδωσε σε διαιτητή του αγώνα του Σούπερ Καπ με τη Ρεάλ, τιμωρήθηκε, συνολικά με 8 αγωνιστικές. Οι τέσσερις αφορούσαν το πρωτάθλημα και οι άλλες για αγώνες Σούπερ Καπ.

Έτσι λοιπόν ο Σιμεόνε εξέτισε τις 5 αγωνιστικές τιμωρίας, που είχε για το πρωτάθλημα. Σε συνδυασμό και με την τιμωρία που είχε στο Τσάμπιονς Λιγκ και την οποία εξέτισε στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, ο τεχνικός της Ατλέτικο επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας του μετά από συνολικά έξι ματς.

Σε αυτά τα παιχνίδια η Ατλέτικο είχε 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και μια ήττα, αυτή από το Θρύλο με 3-2, στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ