2014-09-27 18:46:53
Φωτογραφία για Η μητέρα της Σίσσυς Φειδά ξεσπάει: «Η κόρη μου δεν με θέλει στο γάμο της»
Η κα Μαίρη, μητέρα της Σίσσυς Φειδά έδωσε μια συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή, αποκαλύπτοντας πως η κόρη της δεν την θέλει στο γάμο της. Όπως η ίδια τόνισε, έμαθε για το ευτυχές αυτό γεγονός όχι από το σπλάχνο της, αλλά από έναν συγχωριανό της.

«Το έμαθα από έναν συγχωριανό μου που το διάβασε στα περιοδικά. Μου είπε: “Άντε να σου ζήσει”, του λέω ποιος; Μου λέει: “Η κόρη σου”, του λέω πλάκα μου κάνεις; Την παίρνω τηλέφωνο τη Σίσσυ και μου λέει: “Μάνα, πατάτα είναι, μην πιστεύεις κανέναν, μια συζήτηση είχαμε με τον Γιώργο και φίλους και το δέσανε οι δημοσιογράφοι και το βγάλανε”. Μετά από τριάντα μέρες μου ανακοινώνει τηλεφωνικώς: “Μάνα παντρεύομαι”», υποστήριξε η μητέρα της και κατόπιν πρόσθεσε πως επιθυμία της κόρης της ήταν να μην πάνε στο γάμο της ούτε ο σύζυγος της –επρόκειτο για τον δεύτερο, όχι τον πατέρα της- ούτε ο αδερφός της, με τον οποίο είχαν τσακωθεί οι δυο τους στο παρελθόν για οικονομικής φύσης θέματα –του είχε δανείσει κάποια χρήματα και εκείνος είχε αργήσει να της τα επιστρέψει.


Παράλληλα η Σίσσυ Φειδά της τόνισε στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν το εξής: «Εσύ είσαι καλεσμένη μόνο εάν διαλέξω εγώ τα ρούχα που θα φορέσεις και αν δεν τα εγκρίνω θα φύγεις με το ίδιο καράβι από τη Μύκονο».

Λίγο αργότερα μίλησε τελείως απαξιωτικά για τον χαρακτήρα της κόρης της, η οποία, σύμφωνα με τα λεγόμενά της ενδιαφέρεται μόνο για τα λούσα και τη dolce vita, ενώ τόνισε πως θα την αποκληρώσει.

«Ούτε χαρτί της τουαλέτας δεν θα της δώσω. Την απέβαλα από παιδί μου. Πονάω όμως για το φέρσιμό της. Τι μας παίρνεις τηλέφωνο και μας καλείς; Να έρθουμε οι μισοί; Να έρθω χωρίς άνδρα;».

Δείτε όλα όσα δήλωσε στο video που ακολουθεί:

Πηγή: peoplegreece
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ