2014-09-27 20:34:27
Φωτογραφία για Η συγκλονιστική ιστορία της Τζέσικα Αρεντέιλ: Λίγο πριν πεθάνει έκρυψε το μωρό της στη λεκάνη της τουαλέτας για να το σώσει από τους πυροβολισμούς του συντρόφου της
Έντονη συγκίνηση έχει προκαλέσει η ιστορία της Τζέσικα Αρεντέιλ από την Ατλάντα των ΗΠΑ, η οποία λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή από τα διαμπερή τραύματα που της προκάλεσαν οι πυροβολισμοί του συντρόφου της και πατέρα του παιδιού της, έκρυψε το έξι μηνών μωρό της στη λεκάνη της τoυαλέτας για να το προστατεύσει από την παρανοϊκή μανία του συντρόφου της.

Η 33χρονη Τζέσικα Αρεντέιλ βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της με διαμπερές τραύμα στο κεφάλι, ύστερα από πυροβολισμούς που δέχθηκε από τον 30χρονο σύντροφό της, Αντουάν Ντέιβις, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε μετά την αποτρόπαια πράξη του.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τους δύο συντρόφους νεκρούς στο σπίτι τους, ενώ διαπίστωσαν πως η 33χρονη είχε κρύψει μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας την έξι μηνών κόρη τους, προκειμένου να τη σώσει από τη μανία του πρώην πεζοναύτη, συντρόφου της.

Την ώρα της δολοφονίας, το σπίτι βρισκόταν και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του Ντέιβις από προηγούμενο γάμο. Η πρώην σύζυγος του 30χρονου, Ταμάρα Τσέσλεϊ, δηλώνει πως ο Ντέιβις έπασχε από κατάθλιψη από τότε που επέστρεψε από το Ιράκ όπου υπηρέτησε.


Η μητέρα της Αρεντέιλ καταγγέλλει πως ο Ντέιβις είχε συχνά ξεσπάσματα θυμού και προβλήματα με το αλκοόλ. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η μητέρα της άτυχης Αρεντέιλ, την ημέρα του εγκλήματος ο πρώην πεζοναύτης είχε μεθύσει και είχε χτυπήσει την κόρη της πριν την πυροβολήσει.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Ντέιβις αρχικά κυνήγησε την 33χρονη μέχρι τον τρίτο όροφο του σπιτιού τους, κι η Αρεντέιλ αμυνόμενη πήρε ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ για να προστατευτεί. Ωστόσο ο Ντέβις κατάφερε να το πάρει από τα χέρια και να τη χτυπήσει με αυτό. Στη συνέχεια, η Αρεντέιλ βρήκε καταφύγιο στο μπάνιο, παίρνοντας μαζί της την κόρη της Κόμπι. Ο Ντέιβις κατευθύνθηκε στην ντουλάπα, πήρε το αυτόματο και άνοιξε πυρ, ενώ η αστυνομία είχε ήδη περικυκλώσει το σπίτι και εκκενώσει τις γειτονικές κατοικίες, έπειτα από τηλεφώνημα που δέχθηκε πως εντός της οικίας υπάρχει ένας οπλισμένος άνδρας. Αν και οι διαπραγματευτές της αστυνομίας επιχείρησαν να επικοινωνήσουν με τον Ντέιβις, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Η μικρή Κόμπι βρέθηκε στη λεκάνη της τουαλέτας με υποθερμία, καλυμμένη από το άψυχο κορμί της μητέρας της, αφού ήταν για αρκετή ώρα στο νερό. Σύμφωνα με την αστυνομία, η Αρεντέιλ είχε καλύψει με τέτοιο τρόπο τη λεκάνη, ώστε ο Ντείβις να μην μπορεί να εντοπίσει τη μικρή.

Σύμφωνα με τις Αρχές, οι δύο κόρες του 30χρονου από προηγούμενο γάμο, 9 και 10 ετών, ήταν μπροστά στο περιστατικό και ούρλιαζαν: «Μπαμπά τι κάνεις»; Λίγο αργότερα, άκουσαν τους πυροβολισμούς.

Πηγή: yupiii
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ