2014-09-28 11:22:52
Φωτογραφία για ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΠΕΣΑΤΕ... «ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ»!
Χθες δικαιώθηκαν όλοι αυτοί που μιλάνε για... βρώμικο πρωτάθλημα, "φιλικούς" αγώνες του Ολυμπιακού, δανεικούς και όλα τα άλλα που έχουν χρησιμοποιήσει για να καλύψουν την... αφραγκία και την κακομοιριά τους.

Αναφέρομαι τόσο στους αρθρογράφους του... κώλου, όσο και στους οπαδούς που σχολιάζουν τα πάντα, ως... γνώστες των πάντων.

Άλλοι μας έλεγαν μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από την Καλαμαριά στο κύπελλο ότι ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που χάνει από... δανεικούς που έχει δώσει. Μπράβο ρε... σαίνια, έτσι ακριβώς είναι!

Οι άλλοι έλεγαν, έλα μωρέ ποιος Ατρόμητος που παίζει ο Καραμάνος (μέχρι χατ τρικ μπορούσε να κάνει χθες) και ο Παπάζογλου; Ο Μαρινάκης είναι... κολλητός με το Σπανό! Άλλα... σαίνια από εδώ, μέσα σε όλα έπεσαν.

Για τη διαιτησία σε Αγρίνιο και Περιστέρι, δε θα μιλήσουμε γιατί είμαστε Ολυμπιακός και αυτά τα αφήνουμε για τους... προβληματικούς. Απλά όποιος είδε, κατάλαβε πολλά. Όπως επίσης και για το "αντρικό" παιχνίδι των παικτών αντιπάλων του Θρύλου, που ξεπερνάει πολλές φορές τα όρια του βρώμικου. Αυτά είναι τα "φιλικά" για τα οποία μιλάνε τα "καραγκιοζάκια". Aπλά να ξέρετε όλοι το ότι δεν μιλάμε δε σημαίνει ότι θα πιαστούμε και... μαλάκες.


Φυσικά το θέμα δε σταματάει εκεί, αφού σήμερα βγήκαν μέχρι και οι... μορφονιοί της Football League (φωτο - δεύτερος στην τελευταία σειρά των καραγκιόζηδων) να μιλήσουν για τον Ολυμπιακό. Ρε ουστ από εδώ, κακομοίρηδες που ζείτε με τα παραμύθια και περιμένετε γκέλα του Ολυμπιακού για να χαρείτε.

Δε φταίει όμως κανείς άλλος, πέρα από τους παίκτες του Ολυμπιακό που δε σας κόβουν τη γλώσσα με 3-4-5 σε κάθε αγώνα και δε σας στέλνει ακόμα πιο κάτω από τον πάτο που είστε. 

Υ.Γ. : ΤΡΙΤΣΩΝΗ, το... ύφος σου και το απόλυτό σου ήταν όλα τα λεφτά χθες... Ειδικά στην καρατιά στον Αφελάι που έγινε μπροστά στα μάτια σου, ήσουν σκέτο... ποίημα, μία ζωγραφιά.

RED AXE 

  

* ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΤΗ ΣΤΗΛΗ "ΑΠΟΨΕΙΣ" ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ KAI ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΟΤΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟ BLOG.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ