2014-09-28 13:20:47
Φωτογραφία για ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ : ΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΡΕΑΛ Ο ΜΙΤΣΕΛ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑΤΗ!
Ο Νίκος Αλέφαντος γρλαφει στη στήλη του στο "sportdog.gr" για τα χάλια του Ολυμπιακού! "Περπατούσε ο Τσόρι, ανύπαρκτος ο Μήτρογλου". Γιατί τα βάζει με τον Ντουρμάζ και ποιος μπάζει στην άμυνα;

Αναλυτικά:

Τι Ολυμπιακός ήταν αυτός ρε παιδιά; Τώρα πρέπει να εξιλεωθούν στη Σουηδία, να πάνε και να "πεθάνουν" μέσα στο γήπεδο με τη Μάλμε. Ήταν ένας Ολυμπιακός πολύ χάλια από το πρώτο λεπτό ως το τελευταίο. Έχανε από το πρώτο ημίχρονο και ήταν λες και έκαναν βολτίτσα τα παιδιά! Κανένα πάθος, κανένας τσαμπουκάς, και μας γ… τα νεύρα στην πάσα!

Πάσα-πάσα-πάσα-πάσα-πάσα, και καμία απειλή για την εστία του Ατρόμητου. Χωρίς κατοχή ο Ατρόμητος αλλά τους έκανε ευκαιρίες!

Πρώτα απ΄ όλα κατέβηκε με λάθος σύνθεση ο Ολυμπιακός. Χωρίς άκρα! Ο Αφελάι δεν παίζει από την πτέρυγα, όλο προς τα μέσα πάει, και μόνιμα είναι έξω από την περιοχή. Μία φορά πήγε να απειλήσει και του έκαναν εγκληματικό φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, αλλά ο διαιτητής δεν το σφύριξε.


Ο Κασάμι δεν είναι για τα άκρα. Δεν έχει ταχύτητα για άκρα. Χάλια ήταν.

Ο Μήτρογλου ανύπαρκτος. Ο Τσόρι επίσης ανύπαρκτος, περπάταγε. Τον σχόλασε ο Δημούτσος.

Βάζει αλλαγή τον Ντουρμάζ στα δεξιά, και αναρωτιέμαι: Ο προπονητής μιλάει στον Ντουρμάζ; Όλο την μπάλα την πηγαίνει στο αριστερό του πόδι και προσπαθεί να φύγει από το δεξί πόδι του αντίπαλου αμυντικού. Ποτέ δεν πάει να του φύγει από το άλλο πόδι, δηλαδή από έξω. Τον παίρνουν χαμπάρι και τον εξουδετερώνουν. Περνάει τον πρώτο, τον σταματάει ο δεύτερος Επίσης, όταν πάει να χωθεί από την άλλη ο Μαζουάκου, θα του πει κανένας του Ντουρμάζ να κάνει διαγώνια κίνηση και να χωθεί για το γκολ; Όλο έξω από την περιοχή κάθεται! Δεν θα βρει την μπάλα το πρώτο πόδι, δεν θα τη βρει το δεύτερο πόδι, πρέπει να φουλάρει στην περιοχή ο Ντουρμάζ να χωθεί για το γκολ. Τι φοβάται;

Ο Μανιάτης λίγα πράγματα, απορώ με τη συνέντευξη που έδωσε ο Μίτσελ μεσοβδόμαδα και έλεγε παλαβά πράγματα. Λες και είχε πάρει το πρωτάθλημα Ευρώπης μίλαγε! Έχουν καβαλήσει το καλάμι μετά τη νίκη επί της Ατλέτικο.

Είπε ο Μίτσελ "πείτε μου μία ομάδα στην Ευρώπη στην οποία δεν μπορεί να παίξει ο Μανιάτης". Να του απαριθμήσω δεκάδες εγώ… Αν πάει στη Ρεάλ ποτέ ο Μίτσελ, να πάρει τον Μανιάτη να παίξει με τον Ρονάλντο και τον Μπέιλ να γελάσουν και τα τσιμέντα.

Και γιατί δεν ήρθε μία ευρωπαϊκή ομάδα να αγοράσει τον Μανιάτη; Για τον Μανωλά που πράγματι είναι κάτι το διαφορετικό λόγω της ταχύτητάς του, ήρθε η Ρόμα που είναι σοβαρή ομάδα και έδωσε 15 εκ. ευρώ. Τον βλέπω τον Μανωλά στη Ρόμα, πολύ καλά πάει. Έπαιζε μονότερμα τη Βερόνα η Ρόμα και κάλυπτε πίσω ο Μανωλάς με την ταχύτητά του. Για τον Μανιάτη ποια ομάδα ήρθε από την Ευρώπη;

Επιστρέφω στα του Ατρόμητου. Είναι αλλαγή ο Φορτούνης για να μπει και να σου αλλάξει το παιχνίδι; Εξαιρετικός ήταν ο Ατρόμητος, τους έπνιξε στα χαφ, πολύ καλά στημένος πίσω από τη σέντρα, έκλειναν όλους τους διαδρόμους και ο Ολυμπιακός παραδινόταν άνευ όρων.

Με Ναπολεόνι πολύ καλό, με Ούμπιντες να αλωνίζει, με Καραμάνο ωραία να φεύγει από τη μία άκρη, με Πίτου, ήταν άριστοι όλοι.

Μια τρύπα ήταν η άμυνα στο α΄ ημίχρονο, τα έχουμε ξαναπεί, αργός ο Μποτία, λείπει η ταχύτητα του Μανωλά και του Αβραάμ, όχι επαρκές το δίδυμο Αμπιντάλ-Μποτία, μπάζει μερικές φορές και ο δεξίς μπακ, ο Ομάρ. Σου έκανε μέσα σε λίγα λεπτά 3 ευκαιρίες μεγάλες ο Ατρόμητος, σου έβαλε μετά και το γκολ. Έπειτα μαζεύτηκε πίσω. Δηλαδή αν δεν είχε βάλει το γκολ, θα σου έκανε και άλλες ευκαιρίες μέχρι να το βάλει;

Μετά το γκολ που έφαγε, έχανε ο Ολυμπιακός και ήταν σαν να μην τρέχει τίποτα. Κατάχρηση πάσας. Να σου τη δώσω, να μου τη δώσεις, να σου την ξαναδώσω, να μου την ξαναδώσεις, και ο Ατρόμητος χαιρόταν, τους έφραζε για πλάκα.

Σαν να καβάλησαν καλάμι, άνευροι, χωρίς σχέδιο, επί δύο στήλες έλεγα ότι το ματς με τον Ατρόμητο θα ήταν πολύ δύσκολο, αλλά οι περισσότεροι δεν ασχολούνταν.

Κοιτάξτε τώρα μην σας πάρει η κατρακύλα με καμία γκέλα στη Μάλμε, έρχεται κι ο ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, κοιτάξτε μην μπλέξετε… Δώσατε ελπίδα στον ΠΑΟΚ, δύο εκτός έδρας ματς παίξατε στο πρωτάθλημα και χάσατε 5 βαθμούς και στα δύο. Ο Παναιτωλικός είναι χάλια φέτος σε πρωτάθλημα και κύπελλο, τον έχουν διαλύσει όλοι, έχει μόνο 2 βαθμούς στο πρωτάθλημα και από αυτούς τους 2 ο ένας είναι με τον Ολυμπιακό…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ