2014-09-28 17:14:05
Φωτογραφία για ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΑΙ... ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΝΟΨΕΙ ΜΑΛΜΕ
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να δείξει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο την Τετάρτη στη Σουηδία κόντρα στη Μάλμε σε σχέση με την... απογοητευτική εικόνα του στο Περιστέρι, με τους ερυθρόλευκους να κάνουν σήμερα προπόνηση και να μπαίνουν ξανά σε ρυθμούς Τσάμπιονς Λιγκ, με στόχο να εξαργυρώσουν με θετικό αποτέλεσμα την επιτυχία κόντρα στην Ατλέτικο, κάνοντας σημαντικό βήμα πρόκρισης στους 16.

Ο Μίτσελ περιμένει περισσότερη ενέργεια και πάθος από τους παίκτες του σε σχέση με το παιχνίδι στο Περιστέρι, καθώς πλην ελαχίστων εξαιρέσεων η ομάδα είχε πολύ κακό πρόσωπο τόσο συνολικά όσο και ατομικά.

Ο Ισπανός τεχνικός λογικά θα εμπιστευτεί την ίδια ενδεκάδα, εκτός αν έχει στο μυαλό του την επιστροφή του Σαλίνο, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και διεκδικεί τη θέση του Ελαμπντελαουί, αλλά σαφώς περιμένει περισσότερα, ειδικά από παίκτες-κλειδιά της ενδεκάδας που δεν... «τράβηξαν» κόντρα στον Ατρόμητο, όπως ο Τσόρι, ο Κασάμι και ο Μήτρογλου.

Πρόβλημα, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, υπάρχει με τον Μπενίτες και η συμμετοχή του στην αποστολή θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση, το πρωί της Δευτέρας καθώς ο Ολυμπιακός αναχωρεί την Τρίτη για τη Σουηδία. Το θετικό είναι ότι γυμνάστηκε κανονικά ο Διαμαντάκος .
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ