2014-09-28 19:14:24
Φωτογραφία για ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ... ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΣΤΟΝ ΑΠΟΕΛ
Χωρίς ανάσα συνεχίζει ο ΑΠΟΕΛ, αφού, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "balla.com.cy", τα συνεχόμενα παιχνίδια δεν επιτρέπουν χαλάρωση και στον πρωταθλητή Κύπρου περιμένουν να μπει και ο Ράφικ Τζιμπούρ, εν όψει του σημαντικού αγώνα με τον Άγιαξ για το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ και ο Τόμας Ντε Βινσέντι ξεπέρασε την ίωση!

Το πρωί της Κυριακής ξεκίνησε η προετοιμασία για το σπουδαίο ματς με τον «Άξαντα», με τους βασικούς του ματς με την ΑΕΛ να κάνουν απλά αποθεραπεία.

Μία... κανονική προπόνηση θα γίνει δηλαδή πριν από το παιχνίδι με τον Άγιαξ, το απόγευμα της Δευτέρας. Ανάλογο είναι και το πρόγραμμα των Ολλανδών, αφού και ο αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκε το Σάββατο για το πρωτάθλημα...

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την κυπριακή ομάδα, όλοι οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ προπονήθηκαν πέραν του Παπάζογλου που θα ακολουθήσει ειδική θεραπεία 3-4 εβδομάδων.

Αυτό σημαίνει πως είναι πολύ πιθανή η επιστροφή του Ραφίκ Τζιμπούρ, ενώ και ο Τόμας Ντε Βινσέντι ξεπέρασε την ίωση που τον κράτησε εκτός από το ντέρμπι με την ΑΕΛ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ