2014-09-29 17:46:30
Φωτογραφία για ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ Α1 Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ... ΑΝΤΙΔΡΑ Η ΚΑΒΑΛΑ!
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, με ψήφους 4-3, δέχθηκε να επανεξετάσει τον φακέλο των "κυανέρυθρων" και χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Για πρωτοφανή παρανομία κάνει λόγο η Καβάλα που εκπροσωπήθηκε, μέσω των νομικών εκπροσώπων της, κ.κ. Μπαλτάκου και Καπερνάρου, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Κανονικά στην Α1 Κατηγορία παραμένει ο ιστορικός σύλλογος της Νέας Σμύρνης, μετά την απόφαση της ΕΕΑ (με ψήφους 4-3) να επανεξετάσει τον φάκελο του Πανιωνίου και να του χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής. Ο μεγαλόμετοχος των "κυανέρυθρων", Ηλίας Λιανός έπεισε τα μέλη της Επιτροπής και αφού πήρε την έγκρισή τους, κατέθεσε όλα τα απαραίτητα έγγραφα (πρακτικό διοικητικού συμβουλίου, εγγυητική επιταγή και έλεγχο βιωσιμότητας από ορκωτούς λογιστές), που πιστοποιούν ότι πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα.

Μετά την αρχική αποχώρηση του Ηλία Λιανού, που συνοδευόταν από τον πρώην πρόεδρο αλλά και team manager του Πανιωνίου, Άκη Καρτάλο και ζήτησε να επανεξεταστεί ο φάκελος της ομάδας του, ενώπιον των μελών της ΕΕΑ, παρουσιάστηκαν οι νομικοί της Καβάλας, Τάκης Μπαλτάκος (πρώην γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου), και ο Βασίλης Καπερνάρος (ανεξάρτητος βουλευτής)! Μαζί τους βρισκόταν και ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Καβάλας, Γιώργος Καλαντζής
.

Οι δύο δικηγόροι εξέφρασαν την απορία τους γιατί ο ΕΣΑΚΕ δεν ειδοποίησε την Καβάλα να προετοιμαστεί για να καταθέσει φάκελο συμμετοχής στο πρωτάθλημα (μετά την μη χορήγηση πιστοποιητικού στον Πανιώνιο), παρ' ότι η ΕΟΚ είχε απαντήσει στο σχετικό έγγραφο που απέστειλε η διοργανώτρια αρχή και είχε υποδείξει τον σύλλογο της Μακεδονίας. Εν συνεχεία ζήτησαν προθεσμία για να καταθέσουν το δικό τους φάκελο και η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, συνεδρίασε για να αποφασίσει. Η απόφασή της να εγκρίνει τον φάκελο του Πανιωνίου, έβαλε τέλος στις όποιες βλέψεις της Καβάλας για άνοδο στην Α1 Κατηγορία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ