2014-10-01 07:43:05
Φωτογραφία για Ανεπανάληπτο: Πέντε Airbus A350 XWB πετούν σε σχηματισμό [video]
Περιμένατε ποτέ να δείτε πέντε widebody αεροπλάνα συνολικής αξίας 1,2 δισ. ευρώ, να πετούν σαν αεροπλάνα επιδείξεων; Κι όμως, οι πιλότοι της Airbus πραγματοποίησαν το απίστευτο, πετώντας σε σχηματισμό με τα πέντε δοκιμαστικά A350 XWB.

Το σμήνος των πέντε A350-900 απογειώθηκε χθες το πρωί από το αεροδρόμιο της Τουλούζης και πέταξε κατά μήκος της οροσειράς των Πυρηναίων, πραγματοποιώντας φιγούρες με εντυπωσιακή ακρίβεια, δεδομένου του μεγάλου μεγέθους των αεροσκαφών.

Μπροστά βρισκόταν το A350 με κωδική ονομασία MSN2, το μοναδικό που ενσωματώνει ολοκληρωμένη καμπίνα επιβατών και ένα μοναδικό livery εμπνευσμένο από τα πολυμερή υλικά κατασκευής του.

Απολαύστε το απίθανο βίντεο:

Πιστοποίηση από την EASA

Η ανεπανάληπτη χθεσινή πτήση σηματοδότησε τη λήψη της πολυπόθητης πιστοποίησης για το Airbus A350 XWB, από την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία για την Ασφάλεια της Αεροπλοΐας (EASA). Αμέσως μετά, ακολουθεί η αντίστοιχη πιστοποίηση από την Αμερικανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA), ένα από τα τελευταία βήματα που χρειάζονται να γίνουν πριν ξεκινήσει η κανονική παραγωγή των υπερσύγχρονων αεροπλάνων.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ