2014-10-01 12:00:26
Φωτογραφία για ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ : ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ! ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...
Στη Μάλμε γνωρίζουν καλά τις δυσκολίες που θα συναντήσουν απόψε κόντρα στον Ολυμπιακό και μπορεί ο Άγκε Χαρέιντε να... έπαιξε με την ψυχολογία, λέγοντας πως ο αντίπαλος τους δεν έχει και τόσο μεγάλη δυναμική, ωστόσο η αλήθεια είναι διαφορετική και οι ερυθρόλευκοι καλούνται εντός γηπέδου να τον διαψεύσουν.

Τόσο ο ίδιος, όσο και οι παίκτες του, πάντως, ξέρουν το πόσο επικίνδυνη ομάδα είναι ο Θρύλος, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του Έρικ Γιόχανσον.

Ο κεντρικός αμυντικός της Μάλμε, σε δηλώσεις αναφορικά και με την κλήση του στην Εθνική Σουηδίας, τόνισε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ενώ επεσήμανε και τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός, επί της Ατλέτικο Μαδρίτης.

"Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Ο Ολυμπιακός νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης, στην πρεμιέρα. Ωστόσο εμείς θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη", είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, διεθνής ποδοσφαιριστής της Μάλμε, αναφέρθηκε στην παρουσία τους στους ομίλους: "Είναι μεγάλη υπόθεση για μας. Μετά από πολλά χρόνια μια σουηδική ομάδα μετέχει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι ευτυχής που βοήθησα τη Μάλμε γι αυτό".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ