2014-10-01 15:08:33
Φωτογραφία για Οι εκπλήξεις που κρύβει το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1
Βάζει μπρος τις μηχανές ο ΑΝΤ1 και επενδύει στην ελληνική μυθοπλασία, κάτι που το είχε αφήσει στην άκρη τα τελευταία χρόνια. Από τις 13 Οκτωβρίου ξεκινά επίσημα η βραδινή ψυχαγωγική ζώνη του καναλιού του Αμαρουσίου και θα τα έχει όλα: γέλιο, δράμα, σασπένς, έρωτα. Με την καθημερινή κωμική σειρά «Συμμαθητές», που θα προβάλλεται στις 21.15, με πρωταγωνιστές τους Μαριάννα Τουμασάτου, Μάριο Αθανασίου, Νικολέτα Καρρά, Δημήτρη Μαυρόπουλο, Μιχάλη Μαρίνο και μια πλειάδα ηθοποιών θα ανοίξει η αυλαία της prime time ζώνης του σταθμού. Αμέσως μετά, στις 22.15 (κάθε Δευτέρα), θα δούμε την κομεντί «Ταμάμ» με την... Ελληνίδα Μαρία Λεκάκη και τον «Τούρκο» Μανώλη Μαυροματάκη να ερωτεύονται, κάνοντας τους δικούς τους ανθρώπους να... τραβούν τα μαλλιά τους.

Εχει γίνει ντόρος προτού καν αρχίσουν. Φανταστείτε, λοιπόν, τι θα γίνει στην πρεμιέρα που θα κάνουν οι «Τρίχες» του Αλέξανδρου Ρήγα, μια σειρά που θα φιλοξενήσει πάρα πολλούς guests απ' όλους τους χώρους
. Από τις 14 Οκτωβρίου και κάθε Τρίτη και Τετάρτη, στις 22.15, η Βασιλική Ανδρίτσου και ο Νίκος Μουτσινάς ανοίγουν τις πόρτες του πιο παράξενου κομμωτηρίου της πόλης. Η πολυαναμενόμενη σειρά μυστηρίου «Εκδρομή», που γυρίστηκε κάτω από αντίξοες συνθήκες στο χιονισμένο Βέρμιο, με τους Οθωνα Μεταξά, Λίνα Σακκά και άλλους δέκα νέους ταλαντούχους ηθοποιούς, θα αρχίσει να προβάλλεται την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου.

Τον χορό των ψυχαγωγικών εκπομπών ανοίγει στις 16 Οκτωβρίου ο Σπύρος Σούλης με την πρωτότυπη παραγωγή «Ζόρικα επαγγέλματα», η οποία θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 23.15. Ο Θέμος Αναστασιάδης και ο Βαγγέλης Περρής -με τη Δούκισσα Νομικού στο πλευρό τους- θα μας καλωσορίσουν στο «Ολα» στις 20 Οκτωβρίου, δεκαπέντε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, ενώ θα μας κάνουν παρέα κάθε Δευτέρα και Τρίτη. Αναβαθμισμένοι παίρνουν τη σκυτάλη οι «Καρντάσιανς». Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Μαρία Μπεκατώρου και ο Δημήτρης Σταρόβας ξεκινούν στις 21/10, στις 23.15, και θα «καταλαμβάνουν» την οθόνη κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή. Ατού της φετινής εκπομπής είναι πως θα προβάλλεται live. Το «Dancing with the stars 5» έρχεται με νέους επώνυμους διαγωνιζόμενους στις 26 Οκτωβρίου, στις 21.00, με παρουσιάστρια πάντα τη Δούκισσα Νομικού. Οσο για το «The Voice 2», θα... σκάσει μύτη με τον Αϊ-Βασίλη, από το 2015, όπως άλλωστε και το «Your face sounds familiar 3», με τη Μαρία Μπεκατώρου στην παρουσίαση.

Αργούν οι «Ράδιο Αρβύλα»

ΕΚΕΙΝΗ που θα αργήσει να κάνει... ποδαρικό στη μικρή οθόνη του ΑΝΤ1 θα είναι η τρελή παρέα από τη Θεσσαλονίκη. Οι «Ράδιο Αρβύλα» επανέρχονται τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου. Εξάλλου, ενώ η φετινή συμφωνία θέλει την εκπομπή να προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα, υπάρχουν πιέσεις από την πλευρά της διοίκησης προς τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του για διπλό εβδομαδιαίο «χτύπημα». Ωστόσο, φήμες θέλουν την αργοπορία να οφείλεται σε οικονομικές διαφορές που φαίνεται πως υπάρχουν ανάμεσα στις δύο πλευρές. Από το περιβάλλον του επικεφαλής Κανάκη, όμως, φτάνουν πληροφορίες πως το team θέλει να μαζέψει αρκετό υλικό για τα βίντεο - και όχι μόνο.

Πηγή: Espressonews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ