2014-10-01 15:24:46
Φωτογραφία για Αμαλιάδα: Και το ΤΕΙ... ξεπρόβαλλε και πάλι από τα χορτάρια!
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι καθαρισμοί σημείων της Αμαλιάδας, που από το καλοκαίρι κατακλύζονταν από χορτάρια και μπάζα. Με την ανάληψη των καθηκόντων του ο αντιδήμαρχος Ήλιδας αρμόδιος για το Πράσινο και την Καθαριότητα Παναγιώτης Μαυρίκος ξεκίνησε έναν «αγώνα δρόμου» για την αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων, παρά τις ελλείψεις σε υλικά, αλλά και προσωπικό.

Το Σαββατοκύριακο έγινε, μεταξύ άλλων και ο καθαρισμός του περιβάλλοντα χώρου του κτιριακού συγκροτήματος του ΤΕΙ Αμαλιάδας και οικοπέδου έναντι αυτού, για τα οποία οι περίοικοι διαμαρτύρονταν από την αρχή της καλοκαιρινής περιόδου για την εμφάνιση φιδιών, λόγω της ψηλής και… πυκνής βλάστησης. Η πυκνή βλάστηση υπήρχε μέσα στο χώρο του ΤΕΙ από τις αρχές του καλοκαιριού.

Οι συγκεκριμένοι καθαρισμοί έγιναν σε συνεργασία με το Δασαρχείο Αμαλιάδας και ο κ. Μαυρίκος ευχαρίστησε θερμά τον χειριστή του Δασαρχείου κ. Παναγιώτη Μοσχόπουλο για την προθυμία να προβεί στους καθαρισμούς.


«Προσπαθούμε από τη στιγμή που αναλάβαμε να τακτοποιήσουμε θέματα που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα. Έχουμε έλλειψη προσωπικού και υλικών για να μπορέσουμε να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό για τους συνδημότες μας, όμως καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια μαζί με τους εργαζομένους του τομέα καθαριότητας.

Θέλω να ευχαριστήσω το Δασαρχείο Αμαλιάδας και τον χειριστή κ. Παναγιώτη Μοσχόπουλο, ο οποίος μέσα στο Σαββατοκύριακο καθάρισε το χώρο του ΤΕΙ και οικόπεδα, για τα οποία οι συμπολίτες μας διαμαρτύρονταν επί μήνες από τις αρχές του καλοκαιριού για εμφάνιση φιδιών.

Η προσπάθεια συνεχίζεται…», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μαυρίκος.

Πηγή: εφημερίδα Πρωινή
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Top tips για τις νοικοκυρές!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Top tips για τις νοικοκυρές!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ