2014-10-01 15:51:30
Φωτογραφία για 43χρονος είχε το τροχόσπιτο όχι μόνο για τις διακοπές του αλλά για να κρύβει...
Το είχε αραγμένο έξω από το σπίτι του στην αυλή Ο 43χρονος δεν το είχε για να κάνει διακοπές αλλά για να κρύβει κάτι τα οποία βρήκαν οι αστυνομικοί.

Ας πάρουμε όμως τα πραάγματα από την αρχή. Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση – αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, σχετικά με κατοχή και εμπορία λαθραίων ποσοτήτων καπνού και τσιγάρων, εντόπισαν τον 43χρονο να κινείται με αυτοκίνητο και σε ΈΡΕΥΝΑ που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος και κατασχέθηκαν:

(220) λαθραία πακέτα τσιγάρων, διαφόρων μαρκών,

(7) νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν συνολικά (350) γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού, καθώς και

το χρηματικό ποσό των (1.790) ευρώ, προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητά του.

Σε νομότυπη ΈΡΕΥΝΑ που πραγματοποιήθηκε ακολούθως στην οικία του 43χρονου, βρέθηκαν επιπλέον στο εσωτερικό ακινητοποιημένου τροχόσπιτου που υπήρχε στην αυλή του σπιτιού και κατασχέθηκαν:


(

1.880) λαθραία πακέτα τσιγάρων, διαφόρων μαρκών, καθώς και

(314) συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν συνολικά (15.700) γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν συνολικά (2.100) πακέτα τσιγάρων και (16.050) γραμμάρια καπνού, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και θα σταλούν στο Τελωνείο Χαλκίδας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Τις ΈΡΕΥΝΕΣ και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ