2014-10-01 17:30:24
Φωτογραφία για ΑΛΛΑΖΕΙ... ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΧΑΡΕΪΝΤΕ
Μεγάλη συζήτηση γίνεται στα σουηδικά ΜΜΕ σχετικά με το σύστημα που θα επιλέξει ο Άγκε Χαρέιντε, να παρατάξει κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής της Μάλμε στα παιχνίδια των πλέι οφ με τη Σάλτσμπουργκ, αλλά και στο πρώτο στους ομίλους, απέναντι στη Γιουβέντους, χρησιμοποίησε το σύστημα 5-3-2, με τρεις κεντρικούς αμυντικούς.

Θεωρήθηκε το σύστημα της... επιτυχίας, αφού με αυτό ουσιαστικά η Μάλμε έγραψε ιστορία κερδίζοντας τη συμμετοχής της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, για πρώτη φορά.

Ωστόσο τα Σουηδικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Χαρέιντε, αλλάζει σύστημα, ενόψει Ολυμπιακού, αφού αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-4-2.

Ο Όλσεν θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τον Τάινερχολμ στο δεξί άκρο της άμυνας. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Ελάντερ, Έρικ Γιόχανσον. Για το αριστερό άκρο προβάδισμα έχει ο Ρικαρντίνιο, ενώ "παίζει" και ο Κονατέ.

Τα δυο αμυντικά χαφ αναμένεται να είναι οι Χάλστι και Ενόχ Κόφι Αντού. Αριστερά θα παίξει ο Φόρσμπεργκ, που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και δεξιά ο Έρικσον.

Το δίδυμο στην επίθεση θα είναι ο Ρόζεμπεργκ με τον Θελίν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ