2014-10-01 18:01:08
Φωτογραφία για Πώς μπορείς να πεις στη φίλη ή συνάδελφό σου ότι μυρίζει η αναπνοή της;
Το να πεις σε κάποιον ότι πρέπει να ασχοληθεί περισσότερο με την υγιεινή του είναι πάρα πολύ δύσκολο αλλά μπορείς να το κάνεις ευγενικά. Όσο δύσκολο κι αν είναι, αν μία φίλη ή μία συνάδελφος έχει κάποιο τέτοιου είδους πρόβλημα είναι πολύ σημαντικό να της το πεις.

Πώς θα ήθελες να σου πουν ότι η αναπνοή σου μυρίζει; Αυτή είναι η ερώτηση που θα πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου πριν πεις οτιδήποτε.

Μυρωδιά σώματος

Είναι διαφορετική η μυρωδιά που αναδύει το σώμα σου μετά από μία σκληρή προπόνηση και διαφορετική αυτή που απλά βρωμάς λόγω κακής υγιεινής. Φρόντισε να σιγουρευτείς πρώτα ότι πρόκειται για το δεύτερο είδος άσχημης μυρωδιάς πριν πεις οτιδήποτε.

Τι να κάνεις..

Μπορείς απλά να αρχίσεις να συζητάς για θέματα υγιεινής σαν να μη μιλάς συγκεκριμένα για κάτι ή να απευθύνεσαι στο συγκεκριμένο άτομο. Μπορείς να πεις για παράδειγμα: “Αυτό το νέο αποσμητικό διαρκεί όλη μέρα. Δοκίμασέ το, αν θέλεις. Είαι τέλειο”.


Άσχημη αναπνοή

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις κάποια πράγματα πριν πεις κάτι. Μπορεί η άσχημη αναπνοή να προέρχεται από προβλήματα στο στομάχι, στα δόντια ή να έχει να κάνει με τη διατροφή.

Τι να κάνεις..

Αν ψάχνεις για μία προσωρινή λύση απλά πρόσφερε στη φίλη σου μία τσίχλα. Αν θέλεις να της πεις κάτι τότε μπορείς απλά να της κάνεις πλάκα λέγοντας κάτι του στυλ.. “Πάλι έφαγες σκόρδο σήμερα;”. Θα το πιάσει το υπονοούμενο!

Πιτυρίδα

Το συγκεκριμένο θέμα δε θα εκνευρίσει πολύ αυτόν που το έχει αν το αναφέρεις γιατί γνωρίζει και εκείνος ότι είναι εμφανές.

Τι να κάνεις..

Προσέγγισε τη φίλη σου με κάποιες συμβουλές που αφορούν την πιτυρίδα και πες της ότι και εσύ είχες αντιμετωπίσει κάποιο τέτοιο πρόβλημα στο παρελθόν και το αντιμετώπισες με το τάδε σαμπουάν ή με τον τάδε τρόπο.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ