2014-10-01 19:12:40
Φωτογραφία για ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΙ ΝΕΟΙ... ΜΑΛΜΕ Κ20 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ20 1-3
Η ομάδα Νέων του Θρύλου επικράτησε στην Σουηδία με 3-1 της αντίστοιχης της Μάλμε, για την 2η αγωνιστική της UEFA Youth League.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Ολυμπιακό, αλλά για εξωαγωνιστικούς λόγους καθώς κόσμος του Θρύλου έκανε την εμφάνισή του στο Malmö Idrottsplats και με τα συνθήματά του ξεσήκωσε το γήπεδο!

Η ομάδα μας έμεινε πίσω στο σκορ στο 18΄, αλλά μέσα σε εννέα λεπτά έβαλε τρία γκολ! Αρχικά, στο 34΄ ο Ιγνατίδης έκανε την σέντρα από τα αριστερά, ο Γαρεφαλάκης κοντρόλαρε, με τον Λάτσι να κάνει το σουτ από το σημείο του πέναλτι και να ισοφαρίζει την αναμέτρηση υπό τις επευφημίες του κόσμου.

Πέντε λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 39΄, ο Λάτσι έστρωσε την μπάλα με κεφαλιά στον Βέργο και εκείνος με σουτ έκανε το 2-1, δίνοντας το προβάδισμα στο σκορ στον Ολυμπιακό.

Στο 43΄ και μετά από προσπάθεια του Βέργου, ο Βερνιέ έδιωξε την μπάλα με το χέρι, μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι υπέρ της ομάδας μας, ενώ απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον αμυντικό της Μάλμε. Ο Βέργος ευστόχησε στην εκτέλεση της εσχάτης των ποινών και έκανε το 3-1, με την ομάδα να πανηγυρίζει το γκολ μαζί με τον κόσμο!


Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος μέσα στο γήπεδο και έχασε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα γκολ. Κορυφαία όλων ήταν στο 75΄, όταν ο Ιγνατίδης κέρδισε το πέναλτι, ο Βέργος ανέλαβε την εκτέλεσή του, αλλά ο Μολίν το απέκρουσε. Μέχρι το τέλος του ματς δεν άλλαξε κάτι, με την ομάδα μας να παίρνει την πρώτη της νίκη στην διοργάνωση, με 3-1!

Η ενδεκάδα της ομάδας μας: Ηλιάδης, Σάλιακας, Τσιμίκας, Βατουσιάδης, Τόλι, Λάτσι (78΄ Ανδρούτσος), Γαρεφαλάκης (57΄ Μανθάτης), Καραχάλιος, Βέργος, Μεγαρίτης, Ιγνατίδης (85΄ Παπουτζίδης)

Τα αποτελέσματα της δεύτερης αγωνιστικής:

Μάλμε – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-3

Ατλέτικο Μαδρίτης – Γιουβέντους 1-0

Η βαθμολογία

Ατλέτικο Μαδρίτης 6β. (3-1)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3β. (4-3)

Γιουβέντους 3β. (2-1)

Μάλμε 0β. (1-5)
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ