2014-10-02 01:21:50
Φωτογραφία για Έγκλημα Ολυμπιακού και τιμωρία από Μάλμε
Τα εύκολα αμυντικά λάθη κόστισαν στον Ολυμπιακό την ήττα με 2-0 από τη Μάλμε στη Σουηδία, σε ένα παιχνίδι που ο πρωταθλητής Ελλάδας πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και ήταν ανώτερος από την αντίπαλό του.

Στο ποδόσφαιρο όμως όλα και όλοι κρίνονται από το αποτέλεσμα κι αυτό ήταν αρνητικό για τους «ερυθρόλευκους», που παρηγορήθηκαν πάντως από την ήττα της Γιουβέντους στη Μαδρίτη (1-0 η Ατλέτικο) , η οποία φέρει και τις τέσσερις ομάδες του Α΄ ομίλου στους τρεις βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός αιφνιδίασε την Μάλμε με την επιθετικότητα και την αποφασιστικότητα που μπήκε στον αγώνα, δημιουργώντας τα πρώτα «καρδιοχτύπια» στους γηπεδούχους μόλις στο 2ο λεπτό, με τον Κασάμι να υποχρεώνει τον Όλσεν σε δύσκολη απόκρουση στη δεξιά γωνία του.

Η πίεση των «ερυθρόλευκων» ψηλά είχε αποτέλεσμα, αφού οι Σουηδοί δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν την μπάλα και να οργανώσουν το παιχνίδι τους. Στο 8΄ το σουτ του Μποτία από πολύ καλή θέση πέρασε πάνω από το δοκάρι, όπως και στο 16΄ το σουτ του Μιλιβόγεβιτς.


Η ομάδα του Μίτσελ συνέχιζε να υπερέχει και να έχει κατοχή, με τον Σέρβο μέσο να υποχρεώνει σε νέα απόκρουση τον Όλσεν στο 21΄, ύστερα από ωραία κομπίνα σε φάουλ και τον Σουηδό πορτιέρε να πράττει το ίδιο στο σουτ του Μανιάτη ένα λεπτό αργότερα.

Η Μάλμε φάνηκε για πρώτη φορά στο 25ο λεπτό, χάνοντας όμως μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Ρόζενμπεργκ που απέκρουσε εκπληκτικά ο Ρομπέρτο, αλλά πήρε προβάδισμα ενάντια στη ροή του αγώνα στο 42΄, από «εγκληματικό» σφάλμα των Ρομπέρτο-Μποτία που δεν μπόρεσαν να συνενοηθούν σε βαθιά μπαλιά και ο Ρόζενμπεργκ «τρύπωσε» ανάμεσά τους και σε άδεια εστία έγραψε το 1-1.

Στο 56΄ ο άπειρος Ρώσος διαιτητής Καράσεφ αδίκησε κατάφωρα τον Ολυμπιακό, αφού όχι μόνο δεν καταλόγισε πέναλτι σε καθαρή ανατροπή του Μανιάτη αλλά «κιτρίνισε» κιόλας τον Έλληνα διεθνή για θέατρο.

Αφού η πειραϊκή ομάδα αντιπαρήλθε την ευκαιρία της Μάλμε με τον Ρομπέρτο να σταματά το σουτ του Έρικσον στο 65΄, ο «άχρωμος» για άλλο ένα παιχνίδι Μήτρογλου πέταξε στα σκουπίδια την τεράστια ευκαιρία του Ολυμπιακού το 68΄, όταν σούταρε από πολύ κοντά πάνω στον Όλσεν.

Και όπως ισχύει συνήθως στο ποδόσφαιρο, ομάδα που χάνει γκολ τα δέχεται και στην περίπτωση του αποψινού Ολυμπιακού με τον ίδιο τρόπο: πάλι βαθιά μπαλιά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα (!), πάλι αδυναμία της άμυνας να αναχαιτίσει και ο Ρόζενμπεργκ ξανά «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του στο 82΄.

Πηγή: naftemporiki
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ