2014-10-02 11:29:39
Φωτογραφία για Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Ανακοινώνει επίσημα την κατασκευή του δρόμου Πάτρα-Πύργος - Επισκέπτεται αύριο την Ηλεία
Στην Ηλεία έρχεται την Παρασκευή ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, προκειμένου να ανακοινώσει επίσημα το έργο κατασκευής της Πάτρα – Πύργος για την Ολυμπία Οδό.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Χρυσοχοΐδης, έρχεται με τα τεύχη δημοπράτησης ανά χείρας, συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης του έργου και πολλά άλλα ακόμα στοιχεία για τους οδικούς άξονες της περιοχής.

Με βάση τις ίδιες πηγές ο κ. Χρυσοχοΐδης θα αναφερθεί και στο τμήμα Τσακώνα – Καλό Νερό, για το οποίο αναμένεται να ανακοινώσει και εδώ χρονοδιάγραμμα υλοποίησης. Δεν αποκλείεται δεν να μιλήσει και για το τμήμα Πύργος – Αρχαία Ολυμπία, ένα τμήμα που είχαν ζητήσει Ηλείοι παράγοντες να βελτιωθεί σαν μια επέκταση της Ολυμπίας Οδού με δεδομένο τον τελικό προορισμό που αποτελεί επίκεντρο για εκατομμύρια τουρίστες.

Ο υπουργός Υποδομών στις δώδεκα το μεσημέρι θα συναντηθεί με παράγοντες της Ηλείας στο συνεδριακό κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας όπου θα προβεί σε ανακοινώσεις.

Πηγή: ilialive
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ