2014-10-02 15:28:12
Φωτογραφία για Έμειναν με τα …πεσκέσια στα χέρια στο Μουσικό Σχολείο Τρικάλων
Στο Μουσικό Σχολείο Τρικάλων, έχουν παραταχθεί Εκπαιδευτικοί για να «υποδεχθούν» τον υπουργό Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδο, την ώρα που ο υπουργός όπως είχε αποκαλύψει το trikalanews.gr είχε πάρει άλλο …δρόμο και ο οποίος μόνο στο Μουσικό Σχολείο Τρικάλων δεν οδηγούσε…

Μαζί με τους Εκπαιδευτικούς, βρισκόταν και οι …κάμερες και δημοσιογράφοι για να απαθανατίσουν την παρουσία του υπουργού στα Τρίκαλα, αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ στην σημερινή του επίσκεψη στον Νομό.

Μέσα σε όλα έμειναν και τα …πεσκέσια και τα αιτήματα προς τον υπουργό στα …χέρια, όπως και η …ντουντούκα αλλά και τα πανό στα κάγκελα του Μουσικού Σχολείου που δεν είδε ποτέ ο υπουργός…

Σε μια συμβολική κίνηση ο Σπήλιος Τσιγάρας εκ μέρους της ΕΛΜΕ Τρικάλων, έκανε τις δηλώσεις πίσω από τα …κάγκελα, αφού οι διαμαρτυρόμενοι εκπαιδευτικοί είχαν …κλειδώσει την πόρτα του Σχολείου και αναφέρθηκε στην «αξιολόγηση» των εκπαιδευτικών και στο πρόβλημα λειτουργίας των ΕΠΑΛ και …περιμένονταςε τον κ. Λοβέρδο να του μεταφέρει την διαμαρτυρία του.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων-Νηπιαγωγών Ν. Τρικάλων Αθανάσιος Γκαμπράνας πιο …υποψιασμένος, αναρωτήθηκε μήπως άλλαξε το πρόγραμμα του υπουργού με «εσκεμμένο τρόπο για να μην συναντηθεί μαζί μας και ακούσει τις αγωνίες μας για την κατάσταση στην Δημόσια Παιδεία λόγω "αξιολόγησης" σχολικών κενών και οικονομικής εξαθλίωσης των Εκπαιδευτικών».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ