2014-10-02 16:02:54
Φωτογραφία για Europa League: Έτοιμες για «τριπλό χτύπημα» οι ελληνικές ομάδες
Το Γιουρόπα Λιγκ συνεχίζεται απόψε με το ελληνικό ενδιαφέρον να είναι έντονο, όπως είναι φυσικό, λόγω της παρουσίας των τριών συλλόγων της χώρας μας στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στην Πορτογαλία από την Εστορίλ (22:05) και ο Γιάννης Αναστασίου προβληματίζεται για τις απουσίες των Μπεργκ και Μέντες .

Στόχος των «πράσινων» είναι φυσικά η νίκη, καθώς η δυναμικότητα των Ιβήρων το καθιστά εφικτό, αφού η εντός έδρας ήττα από τη Ντιναμό Μόσχας τους έφερε σε μειονεκτική θέση με το «καλημέρα».

Στο άλλο παιχνίδι του γκρουπ οι Ρώσοι θα υποδεχθούν την Αϊντχόφεν, με τον νικητή, εφόσον υπάρξει, να αποκτά σημαντικό προβάδισμα για την πρώτη θέση στον 5ο όμιλο.

Νωρίτερα (20:00) ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στη Γαλλία από την Γκινγκάμπ με την ψυχολογία στα ύψη, μετά τις διαδοχικές επιτυχίες σε Ελλάδα κι Ευρώπη, σε αντίθεση με την αντίπαλό του που απογοητεύει στο «Σαμπιονά».


Στο άλλο παιχνίδι του 11ου ομίλου η προερχόμενη από τη συντριβή (1-6) της Θεσσαλονίκης Ντιναμό Μινσκ υποδέχεται την Φιορεντίνα, με τους Ιταλούς να είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη.

Στοπλαίσιο του 3ου ομίλου ο Αστέρας Τρίπολης θα υποδεχθεί στην αρκαδική πρωτεύουσα την Παρτιζάν Βελιγραδίου (22:05). Η ισοπαλία στην Πόλη απέναντι στην Μπεσίκτας έχει ανοίξει την «όρεξη» των παικτών του Στάικου Βεργέτη , που θα επιζητήσουν το πρώτο τρίποντο της ιστορίας τους στη φάση των ομίλων.

Όσον αφορά στους Τούρκους, αυτοί δοκιμάζονται στο Λονδίνο απέναντι στην Τότεναμ, σε μία αμφίρροπη αναμέτρηση στην οποία οι «πετεινοί» θα έχουν τον πρώτο λόγο αν αγωνιστούν με πλήρη σύνθεση κι όχι με τις αλλαγές που συνήθως παρατάσσονται στα ευρωπαϊκά παιχνίδια τους.

Από τις υπόλοιπες αποψινές αναμετρήσεις ξεχωρίζουν τα ζευγάρια Βιγιαρεάλ-Απόλλωνας Λεμεσού και Ζυρίχη-Γκλάντμπαχ (1ος όμιλος), Φέγενορντ-Σταντάρ Λιέγης και Ριέκα-Σεβίλη (7ος), Βόλφσμπουργκ-Λιλ (8ος) και Ντιναμό Κιέβου-Στεάουα (10ος),

Το πρόγραμμα:

1ος όμιλος

Βιγιαρεάλ-Απόλλων Λεμεσού

Ζυρίχη-Γκλάντμπαχ

2ος όμιλος

Ελσίνκι-Μπριζ

Τορίνο-Κοπεγχάγη

3ος όμιλος

Αστέρας Τρίπολης-Παρτιζάν Βελιγραδίου

Τότεναμ-Μπεσίκτας

4ος όμιλος

Σέλτικ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Άστρα-Σάλτσμπουργκ

5ος όμιλος

Εστορίλ-Παναθηναϊκός

Ντιναμό Μόσχας-Αϊντχόφεν

6ος όμιλος

Σεντ Ετιέν-Ντνίπρο

Ίντερ-Καραμπάχ

7ος όμιλος

Ριέκα-Σεβίλη

Φέγενορντ-Σταντάρ Λιέγης

8ος όμιλος

Κράσνονταρ-Έβερτον

Βόλφσμπουργκ-Λιλ

9ος όμιλος

Σλόβαν Μπρατισλάβας-Νάπολι

Σπάρτα Πράγας-Γιούνγκ Μπόις

10ος όμιλος

Άαλμποργκ-Ρίο Άβε

Ντιναμό Κιέβου-Στεάουα

11ος όμιλος

Γκινγκάμπ-ΠΑΟΚ

Ντιναμό Μινσκ-Φιορεντίνα

12ος όμιλος

Λόκερεν-Μέταλιστ

Τραμπζονσπόρ-Λέγκια Βαρσοβίας

Πηγή: naftemporiki
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ