2014-10-02 19:17:36
Φωτογραφία για ΣΤΟΧΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
Στην αποκάλυψη πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης –μεταξύ άλλων- ήταν στόχος τρομοκρατών, προχώρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας.

Σε απίστευτες αποκαλύψεις προχώρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τόνισε πως βρισκόταν σε εξέλιξη απόπειρα τρομοκρατικού χτυπήματος με στόχους από τον εφοπλιστικό κόσμο.

Μάλιστα, μεταξύ των στόχων και από ό,τι προκύπτει βασικός, των τρομοκρατών ήταν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Όλα ξεκίνησαν με τη σύλληψη 30χρονου, αγνώστων λοιπών στοιχείων, αφού αρνείται να δώσει ακόμη και το όνομά του, που έμπαινε σε γκαράζ στον Βύρωνα, στο ενοικιαστήριο του οποίου βρέθηκαν αποτυπώματα του Νίκου Μαζιώτη.

Στην τσάντα του βρέθηκαν σχέδια για χτύπημα στις 4 Οκτωβρίου, καθώς και υλικό σχετικά με τρία άτομα (γραφεία, δρομολόγια, συνήθειες κ.λ.π), τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Θεόδωρο Βενιάμη, Θεόδωρο Φλέσσα.

Επιπλέον βρέθηκε σημείωμα το οποίο έγραφε «3 Οκτωβρίου πρόβα και 4 Οκτωβρίου δικάζουμε». Μέσα στα σχεδιαγράμματα υπήρχε και πρόβλεψη για χτύπημα με ρουκέτα.

ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ