2014-10-02 20:13:07
Φωτογραφία για Στόχος δολοφονικής επίθεσης ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Επίσημη ανακοίνωση έκανε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας, καθώς και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Δημήτρης Τσακνάκης στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ μετά την επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας που έγινε την Τετάρτη.

Ο κ. Κικίλιας επιβεβαίωσε ότι προσήχθη ένα άτομο την ώρα που έμπαινε σε γκαράζ διώροφου κτιρίου στο Βύρωνα, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν ιδιόχειρες σημειώσεις που αναφέρονταν σε χώρους οικίας και εργασίας των εφοπλιστών: Ευάγγελου Μαρινάκη (πρόεδρος του Ολυμπιακού και επιχειρηματίας), Θεόδωρου Φέσσα (πρόεδρος του ΣΕΒ) καθώς και της συζύγου του, Τσελέντη Μαρίας και του Θεόδωρου Βενιάμη (προέδρου της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών).

«Σε ιδιόχειρες σημειώσεις του υπήρχαν αναφορές και πληροφορίες, για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Θεόδωρο Φέσσα, τη σύζυγό του Μαρία Τσελέντη και τηλέφωνα της Ένωσης Εφοπλιστών» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Δημ. Τάξης, προσθέτοντας ότι υπήρχε επίσης αναφορά σε γραφεία της ΝΔ, της Siemens, της Capital, της Ιnfoquest. Ο ίδιος επεσήμανε ότι ο Πρωθυπουργός ήταν ενήμερος για την πορεία της τρομοκρατικής έρευνας.


Επιπλεόν, αποτυπώματα του Νίκου Μαζιώτη βρέθηκαν στο συμβόλαιο, με το οποίο είχε ενοικιαστεί το γκαράζ.

Ακόμη ο κ. Κικίλιας αποκάλυψε ότι στις 3 Οκτωβρίου σχεδιαζόταν πρόβα τζενεράλε και στις 4 Οκτωβρίου το τρομοκρατικό χτύπημα, σημειώνοντας ότι η μέρα συμπίπτει με την επέτειο της ίδρυσης της Ν.Δ, για την οποία έχει προγραμματιστεί επετειακή εκδήλωση.

Ο κ. Τσακνάκης δήλωσε επίσης ότι ο 30χρονος συλληφθείς, ο οποίος κατηγορείται για αντίσταση κατά της αρχής, διακεκριμένη κλοπή, δεν συνεργάζεται.

Πηγή: star
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ