2014-10-02 23:45:30
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ... ΤΡΕΞΙΜΟ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ
Επί κρητικού εδάφους βρίσκεται πλέον ο Ολυμπιακός, προκειμένου να πάρει μέρος στο διεθνές τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης».

Συνέχεια στα φιλικά προετοιμασίας του, πριν από το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, θα δώσει στην Κρήτη ο Θρύλος.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, που έφθασαν σήμερα το βράδυ (02/10) στο Ρέθυμνο, θα πάρουν μέρος στο διεθνές τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης», που θα λάβει χώρα στο «Μελίνα Μερκούρη».

Πρώτος αντίπαλός τους θα είναι αύριο (03/10, 19.00) οι οικοδεσπότες, ενώ την επομένη (04/10, 16.00) θα παίξουν με τη ρωσική Ούνικς Καζάν, του Αργύρη Πεδουλάκη. Πρόκειται για τα τελευταία φιλικά παιχνίδια του Ολυμπιακού πριν από το ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας (09/10).

Ο Έλληνας τεχνικός, πάντως, δεν πρόκειται να… χαριστεί στους παίκτες του επειδή έχουν αγώνα αύριο (03/10). Το πρωί (11.00) τους περιμένει κανονικά στο κλειστό, για να πραγματοποιήσουν χαλάρωμα πριν από το παιχνίδι τους με το Ρέθυμνο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ