2014-10-03 07:00:59
Φωτογραφία για Στην ολοκλήρωση της άσκησης ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ στην 95 ΑΔΤΕ ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου
Ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος μαζί με τον επικεφαλή Π.Α.Μ / Π.Σ.Ε.Α κ,Ταξίαρχο ε.α.  Κ . Καλημερίδη καθώς και με στελέχη της Περιφερειακής Αρχής και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου παρακολούθησαν στις 2-10-2014 – ημέρα ολοκλήρωσης - την άσκηση «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2014 ».

Η άσκηση « ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2014» είναι Εθνική Άσκηση μεγάλης κλίμακας και διευθύνεται από το ΓΕΕΘΑ . Στην άσκηση εκτός των Ενόπλων Δυνάμεων συμμετέχει και ο Πολιτικός Τομέας με τις Υπηρεσίες Πολιτικής Σχεδίασης Εκτάκτων Αναγκών (ΠΣΕΑ ) των Υπουργείων , των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων , των Περιφερειών και των Περιφερειακών Ενοτήτων . 

Επίσης συμμετέχουν και οι εποπτευόμενοι από τα Υπουργεία Οργανισμοί και Επιχειρήσεις , η ΥΠΑ , η  ΕΛΑΣ , το ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ και το Λιμενικό Σώμα , ο ΟΤΕ , η ΔΕΗ , ο ΟΣΕ , τα  ΕΛΤΑ , η ΕΑΒ , το ΙΚΑ , η τράπεζα Ελλάδος , οι Οργανισμοί Λιμένων κ.α.

Σκοπός Πολιτικής Σχεδίασης Εκτάκτων Αναγκών (ΠΣΕΑ) , η εξάσκηση του προσωπικού στην διαχείριση κρίσεων με την αντιμετώπιση εικονικών επεισοδίων και γενικά η προετοιμασία των Πολιτικών Δυνάμεων και πόρων των χώρας για τη συμβολή τους στην Εθνική Άμυνα σε περίοδο πολέμου .  

Ο κ. Χ. Κόκκινος συνεχάρη τον στρατηγό της 95ΑΔΤΕ κ. Στεφανή και όλα τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων για την επιτυχή έκβαση της άσκησης « ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2014 » , για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο αλλά και του αισθήματος ασφάλειας  που παρέχουν στους πολίτες του Αιγαίου .
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ